Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
Blogg infoskjermen.no

Infoskjermen hos Scandic Maritim

Publisert 05.11.2020 av Favo
page.title

På Hotel Scandic Maritim har de funnet mange ulike bruksområder for infoskjermene sine. Hotellet ligger idyllisk til i Haugesund, helt i sjøkanten ved Smedasundet, med fri utsikt til et sjarmerende, maritimt miljø. Ved hotellinngangen på kaien står en robust og stilig skjermsøyle fra Assist og ønsker velkommen, viser menyen på hotellets restaurant og sørger for annen relevant informasjon til gjestene.

Velkommen på teamet, Georg og Jon Håvard!

Publisert 22.10.2020 av Favo
page.title

Nå i høst har vi i Infoskjermen forsterket teamet vårt med to nye ansatte. Vi er veldig glade for å kunne ønske Georg Skuggedal og Jon Håvard Gundersen velkommen til oss!

Ni fordeler med Infoskjermen i kampen mot korona

Publisert 08.10.2020 av Favo
page.title

Å holde viktig informasjon om smittevern oppdatert til enhver tid kan være en utfordring på mange måter. Heldigvis finnes mye bra informasjonsmateriell, men hvordan kan du og bedriften din gjøre dere nytte av dette på en enkel og virkningsfull måte? Og hva med alt det andre du trenger å formidle av beskjeder og nyheter? Mange bedrifter har den siste tiden erfart et enormt trykk rundt alt som skal kunngjøres. Her viser vi deg ni fordeler ved bruk av infoskjermer til informasjonsdeling.

Infoskjermen hos tradisjonsrik og kvalitetsbevisst hjørnesteinsbedrift

Publisert 06.10.2020 av Favo
page.title

På vindusfabrikken Gilje er det høy aktivitet i produksjonslokalene en tilfeldig fredag i august. Arbeid med vinduer i alle faser av produksjonen utføres på de mange arbeidsstasjonene. Og innimellom trerammer og glass, maling og maskiner, kan de ansatte med et raskt blikk opp på en infoskjerm holde seg oppdatert på siste nytt på arbeidsplassen sin.

ASUS Chromebit AUE

Publisert 23.09.2020 av Favo

Google melder om at fra november 2020 vil ikke ASUS Chromebit lenger bli oppdatert automatisk, - enhetene oppnår det Google kaller "Auto Update Expiration" (AUE) .

Infoskjermen + Assist = SANT 🖥🖤

Publisert 17.09.2020 av Favo
page.title

Sånn kan det sies når den ene utfyller den andre og til sammen gir deg akkurat den pakken du trenger. Vi i Infoskjermen leverer nemlig programvaren, mens Assist leverer en super utstyrsløsning. Det gir deg muligheten til å få alt på plass og enkelt komme i gang med infoskjermer i bedriften din.

Infoskjermen på Fargerike Malerboden

Publisert 03.09.2020 av Favo
page.title

- Skjermer har en egen evne til å fange oppmerksomheten vår, konstaterer Morten Hillestad i Fargerike Malerboden og kikker fornøjd bort på en av infoskjermene i butikk-lokalene sine på Stord. Malerboden er en av mange butikker som bruker Infoskjermen til å informere og kommunisere til personal og kunder.

7 gode grunner til å bruke infoskjermer

Publisert 30.06.2020 av Favo
page.title

Mange ting å huske på? Mye informasjon som skal deles? Beskjeder som drukner i havet av e-poster? Vår måte å møte dette på er å bruke infoskjermer, og vi har utviklet løsningen Infoskjermen.no for å bidra til en enklere og mer effektiv informasjonsdeling i bedriftshverdagen. Her er 7 gode grunner til at bruk av infoskjermer er en genial løsning for deg og bedriften din.

Infoskjermen hos NLM Gjenbruk

Publisert 19.05.2020 av Favo
page.title

Miljø og bærekraft har skapt mye engasjement blant nordmenn siste årene, og det å levere til gjenbruk i stedet for å kaste, og å kjøpe brukt i stedet for nytt, er i vinden som aldri før! En stor aktør på gjenbruksmarkedet er NLM Gjenbruk. De har i alt 35 gjenbruksbutikker fra sør til nord i Norge. Alle drives helt og holdent av frivillige - og nesten alle butikkene har en Infoskjerm!

Instagram-oppslag må autentiseres på nytt

Publisert 27.03.2020 av Favo
page.title

Instagram endrer sine retningslinjer fra og med 31. mars 2020, og alle må gi tilgang på nytt for å vise oppdaterte bilder fra Instagram.Arkiv over alle blogginnlegg