English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Blogg - Infoskjermen

God informasjonsflyt med Infoskjermen på Maritiman
Publisert 08.09.2023 av Favo

I hjertet av storbyen Göteborg, nede ved havnen, finner du Maritiman - et flytende museum der ti spennende og unike historiske fartøy ligger og venter på å utforskes! Her bruker de Infoskjermen aktivt, så på Maritiman flyter også informasjonen godt. 😉 Vi var så heldige å få en omvisning! Bli med oss for en titt!


page.title
Heia frivilligheten!
Publisert 31.08.2023 av Favo

Det utrettes så mye verdifullt, fint og viktig gjennom frivillig innsats rundt omkring i landet. Dette er noe vi med glede støtter på ulike måter! Nå er en videreføring og utvidelse av sponsor-avtalen vår med Ølen Idrettslag på plass. Det synes vi er stas! 🎉


page.title
7 tips for oppdaterte skjermer ved semesterstart
Publisert 10.08.2023 av Favo
page.title

Oppstart etter sommeren er det perfekte tidspunktet for å se over, oppdatere og fornye innholdet på infoskjermene dine og sjekke at alt er i orden! Her hjelper vi deg i gang med ei enkel oppskrift på 7 steg, og helt nederst finner du et spennende alternativ til deg som virkelig vil starte høsten med skjermer i ny drakt!

Vi ønsker deg en god sommer!
Publisert 22.06.2023 av Favo

Sommeren er her! Denne lille videoen er vår sommerhilsen til deg. Husk å finne plass til og nyte de små tingene som gjør deg glad!  🤗 Riktig god sommer fra alle oss i Infoskjermen!


Ikke lenger mulig å vise Twitter
Publisert 16.06.2023 av Favo

Twitter har endret politikk for hvem som får tilgang til å hente nyheter fra dem. Vi har ventet og håpet i det lengste at de skulle snu, men nå, dessverre, er tilgangen for at vi kan vise oppdateringer fra dem stengt.


page.title
Alltid oppdatert med Infoskjermen Go
Publisert 07.06.2023 av Favo

Visste du at Infoskjermen har en mobilløsning som alle kunder fritt kan ta i bruk? Infoskjermen Go gir deg en praktisk, liten versjon av Infoskjermen, rett i lomma. 📲 Les videre hvis du ikke helt har oppdaget Go enda, eller hvis du trenger litt hjelp til å komme i gang.

Med Infoskjermen Go kan du la informasjonen gå rett i lomma til målgruppa di. Kom i gang i dag!


Tofaktor og oppdatert databehandleravtale
Publisert 01.06.2023 av Favo
page.title

Nå kan du velge å aktivere tofaktorautentisering for innlogging hos Infoskjermen! Det er et valg som gir betydelig økt sikkerhet for kontoen din hos oss. Samtidig har vi oppdatert databehandleravtalen vår med en ny underdataleverandør, Sveve, som vi nå bruker for å sende SMS-er med engangskoder.

10 tips til innhold på infoskjermer
Publisert 24.05.2023 av Favo

Bruker du infoskjermer, eller vurderer du om det er noe for deg og virksomheten din? Her er 10 tips til engasjerende og nyttig innhold som du kan formidle raskt og effektivt med en infoskjerm.

En infoskjerm på et kjøpesenter som viser de nye åpningstidene. Foto.


Ugoos – gir nytt liv til gamle skjermer
Publisert 08.05.2023 av Favo

Når du kjøper nye skjermer anbefaler vi skjermer som er laget for å være infoskjermer. Men hvis du allerede har skjerm kan du svært ofte fortsette å bruke denne. Det er bra for både budsjettet og miljøet. ♻️ 😊 Ved å bruke Ugoos kan du gi nytt liv til gamle skjermer! 💫


page.title
Få liv i skjermene dine med Infoskjermen!
Publisert 27.04.2023 av Favo

Er du også lei av den svarte skjermen i gangen, resepsjonen eller møterommet? Les om hvordan Merete Vårvik Matre fikk liv i skjermene i det pulserende og kreative arbeidsmiljøet hos AutoStore.

En infoskjerm - smart plassert i en av de sosiale sonene i lokalene til AutoStore i Nedre Vats.
Arkiv over alle blogginnlegg