Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
BLOGG infoskjermen.no

- Ene og alene positive erfaringer

Publisert 05.12.2017 av Favo
page.title

Assisterende rektor Andreas Mauritzson Daun har erfaring med infoskjermer fra Observatorielundens Skole. Når han nå starter i ny jobb, tar han dette med seg. PinToMind, altså Infoskjermen i Norge, ble først laget for skoler, og på norske skoler har folk benyttet seg av denne tjenesten i mange år allerede. Nå har også flere svenske skoler begynt å bruke denne løsningen for informasjonsskjermene sine.

Utdanner og inspirerer med Infoskjermen

Publisert 30.10.2017 av Favo
page.title

Aktuelle skoleemner, grubleoppgaver, sitater og merkedager kan du nå få automatisk på infoskjermene! InfoRegi tilbyr ulike pakker for å inspirere foresatte, elever og lærere i grunnskolen, og nå tilbyr de også at innholdet kan vises på infoskjermer.

NLM satser nytt på Infoskjermen

Publisert 23.10.2017 av Favo
page.title

Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) har lenge brukt Infoskjermen - og nå girer de opp og satser enda hardere! Hovedkontoret hjelper og oppmuntrer flere til å bruke infoskjermer - det skal gi enda bedre informasjon i denne store organisasjonen med avdelinger og virksomheter over hele verden.

Endelig Instagram med hashtagger på infoskjermen

Publisert 25.09.2017 av Favo
page.title

Hurra!!! Nå kan vi igjen vise bilder sortert etter hashtagger i Instagram-oppslag på infoskjermen. Når du lager oppslaget velger du hvilken hashtag du vil vise bilder med, og så vil bildene oppdateres automatisk i oppslaget på infoskjermen. Dette blir bra! 🎉

Velkommen på teamet, Sara!

Publisert 07.09.2017 av Favo
page.title

Vi styrker teamet, og satser enda hardere internasjonalt, særlig i Sverige! Sara Qvint i Sverige begynte å jobbe hos oss nå i september, og vi er allerede glade for å ha henne blant oss! Vi tror dette vil gi kunde-oppfølgingen vår et stort løft!

Infoskjermen kan vises på åtte språk!

Publisert 30.06.2017 av Favo
page.title

Bon jour! For litt over tre år siden lanserte vi infoskjermsløsningen vår også i utlandet, og etterhvert som kundene har kommet, har behovet for ulike språk økt. Nå kan du vise infoskjermene på hele åtte forskjellige språk!

Frivillig - full funksjonalitet og lavere pris!

Publisert 19.06.2017 av Favo
page.title

Vi gir full funksjonalitet og lavere pris til frivillige! Idrettslag, menigheter, korps, klubber, lag, speidergrupper og andre kan få frivillig. Det samme gjelder større organisasjoner og enheter eid av disse! Lavere pris og full funksjonalitet - inkludert Infoskjermen Go!

Ta med deg infoskjermen i lomma

Publisert 01.06.2017 av Favo
page.title

Ønsker du å få ut informasjon også til de som ikke er i nærheten av den fysiske infoskjermen som henger på veggen? Vi har nå utviklet appen du alltid har ønsket deg!!

Motiver til aktivitet med Strava på infoskjermen

Publisert 23.05.2017 av Favo
page.title

Både sykkel- og jogge-sesongen har startet, og det er klart at sunn helse er noe vi ønsker å oppmuntre! Bruk gjerne Strava-oppslaget på infoskjermen til å motivere til aktivitet!

Nye Samsungskjermer med Tizen

Publisert 05.12.2016 av Favo
page.title

Samsung er i disse dager i ferd med å rulle ut neste generasjon infoskjermer. Disse bruker operativsystemet Tizen, som gir mer kraft og bedre brukervennlighet. Vi har testet skjermene og tilpasset til vår løsning!Arkiv over alle blogginnlegg