Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
Blogg infoskjermen.no

Infoskjermen Player-app for Android

Publisert 13.04.2021 av Favo
page.title

Har du Android-baserte enheter som du vil vise Infoskjermen på? Da har vi en god nyhet til deg: Vi har nemlig lansert appen Infoskjermen Player, - også for Android-enheter 🤖

Værmelding med nye muligheter ⛅️☔️☃️

Publisert 11.02.2021 av Favo
page.title

Nå er det kanskje ikke så mange som har avdelingskontor på Everest, eller legger firmaturen dit 🥶😅 Men vi synes det er ganske kult at du nå kan vise værmelding fra omtrent hvor som helst i verden på infoskjermene dine 🙌

Bedre støtte for emojier på Infoskjermen

Publisert 01.02.2021 av Favo
page.title

Bruker du emojier? Da vil du like å få med deg nyheten og tipsene nedenfor 🤩 Vi er selv aktive emoji-brukere, og har god erfaring med de positive effektene det gir for digital kommunikasjon. Akkurat nå har vi oppgradert emoji-biblioteket vårt til å inneholde så og si alle typer emoji 🥳

Infoskjermen hos Scandic Maritim

Publisert 05.11.2020 av Favo
page.title

På Hotel Scandic Maritim har de funnet mange ulike bruksområder for infoskjermene sine. Hotellet ligger idyllisk til i Haugesund, helt i sjøkanten ved Smedasundet, med fri utsikt til et sjarmerende, maritimt miljø. Ved hotellinngangen på kaien står en robust og stilig skjermsøyle fra Assist og ønsker velkommen, viser menyen på hotellets restaurant og sørger for annen relevant informasjon til gjestene.

Velkommen på teamet, Georg og Jon Håvard!

Publisert 22.10.2020 av Favo
page.title

Nå i høst har vi i Infoskjermen forsterket teamet vårt med to nye ansatte. Vi er veldig glade for å kunne ønske Georg Skuggedal og Jon Håvard Gundersen velkommen til oss!

Ni fordeler med Infoskjermen i kampen mot korona

Publisert 08.10.2020 av Favo
page.title

Å holde viktig informasjon om smittevern oppdatert til enhver tid kan være en utfordring på mange måter. Heldigvis finnes mye bra informasjonsmateriell, men hvordan kan du og bedriften din gjøre dere nytte av dette på en enkel og virkningsfull måte? Og hva med alt det andre du trenger å formidle av beskjeder og nyheter? Mange bedrifter har den siste tiden erfart et enormt trykk rundt alt som skal kunngjøres. Her viser vi deg ni fordeler ved bruk av infoskjermer til informasjonsdeling.

Infoskjermen hos tradisjonsrik og kvalitetsbevisst hjørnesteinsbedrift

Publisert 06.10.2020 av Favo
page.title

På vindusfabrikken Gilje er det høy aktivitet i produksjonslokalene en tilfeldig fredag i august. Arbeid med vinduer i alle faser av produksjonen utføres på de mange arbeidsstasjonene. Og innimellom trerammer og glass, maling og maskiner, kan de ansatte med et raskt blikk opp på en infoskjerm holde seg oppdatert på siste nytt på arbeidsplassen sin.

ASUS Chromebit AUE

Publisert 23.09.2020 av Favo

Google melder om at fra november 2020 vil ikke ASUS Chromebit lenger bli oppdatert automatisk, - enhetene oppnår det Google kaller "Auto Update Expiration" (AUE) .

Infoskjermen + Assist = SANT 🖥🖤

Publisert 17.09.2020 av Favo
page.title

Sånn kan det sies når den ene utfyller den andre og til sammen gir deg akkurat den pakken du trenger. Vi i Infoskjermen leverer nemlig programvaren, mens Assist leverer en super utstyrsløsning. Det gir deg muligheten til å få alt på plass og enkelt komme i gang med infoskjermer i bedriften din.

Infoskjermen på Fargerike Malerboden

Publisert 03.09.2020 av Favo
page.title

- Skjermer har en egen evne til å fange oppmerksomheten vår, konstaterer Morten Hillestad i Fargerike Malerboden og kikker fornøjd bort på en av infoskjermene i butikk-lokalene sine på Stord. Malerboden er en av mange butikker som bruker Infoskjermen til å informere og kommunisere til personal og kunder.Arkiv over alle blogginnlegg