Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
Blogg infoskjermen.no

Facebook krever administratorrettigheter

Publisert 02.12.2019 av Favo
page.title

Facebook skjerper håndhevingen av reglene om hvem som kan hente innhold fra Facebook-sider. Fra 10. desember må du ha administratorrettigheter for alle sider du vil vise på Infoskjermen.

Nytt Auto-bilde-oppslag!

Publisert 10.10.2019 av Favo
page.title

Vi har nylig publisert et nytt bilde-oppslag på infoskjermen, som tilpasser alt helt auto-magisk! Hvis du ikke har prøvd det enda, håper vi du vil gjøre det nå!

3 nyheter for Infoskjermen Go

Publisert 26.09.2019 av Favo
page.title

Infoskjermen er under stadig utvikling, og nå har mobilappen vår, Infoskjermen Go, fått enda flere funksjoner! Vi har publisert brukerstatistikk, et nytt bildeoppslag og muligheten for å dele bilder direkte fra Bilder i iOS.

Endringer i lisens for Chrome OS

Publisert 21.08.2019 av Favo

Informasjon til kunder som benytter seg av en Chromebit eller Chrombox eller annet utstyr som kjører Chrome OS til avspilling av infoskjermen og kjøper lisens gjennom infoskjermen.no.

Midsommarkransens grunnskole + Infoskjermen Go = sant 📚📱🤩

Publisert 20.08.2019 av Favo
page.title

På Midsommarkransens grunnskole har de funnet en måte å raskt og enkelt informere både personale, elever og foresatte. I tillegg til de store infoskjermene på skolens vegger, bruker de mobilappen, Infoskjermen* Go, for å på en lett måte få ut den informasjonen som er viktig for dem.

Oppdatert og bedre visning fra Facebook

Publisert 15.08.2019 av Favo
page.title

Facebook har gjort noen endringer for hvordan innhold blir hentet og vist hos eksterne tjenester. Vi har benyttet anledningen til å pusse opp Facebook-oppslaget vårt. Det nye oppslaget er klar til bruk, vi håper du liker det!

Forny skjerm-layouten etter sommeren

Publisert 30.07.2019 av Favo
page.title

Forny og øk oppmerksomheten rundt infoskjermene dine ved å gi dem en fersk layout og nytt innhold - litt som den solbrune fargen og fornyede energien de fleste av oss forhåpentligvis har fått etter sommerens fridager. 😉 Når skjermen ser annerledes ut, vil folk gi den mer oppmerksomhet!

Simon (14) på jobbskygging hos infoskjermen

Publisert 14.06.2019 av Favo
page.title

Alle elevene i 8.kl på Nordbygdo Ungdomsskule er denne uken ute og prøver seg i arbeidslivet. Simon ville prøve seg her hos oss, og i dag har vi satt opp både utstyr og innhold til infoskjermer her på kontoret. Takk for en meget trivelig dag Simon, og lykke til med valg av studie og framtidig arbeid!

Ny oppslagstype for video

Publisert 11.06.2019 av Favo
page.title

Et stort ønske fra mange av våre brukere, har vært muligheten for å kunne laste opp video direkte i infoskjermen.no, uten å måtte gå via YouTube. Etter lang tids arbeid er vi nå glade for å kunne slippe vårt nye video-oppslag ut i beta, tilgjengelig for alle våre brukere. 🎥🎉

"Pilar" - nye skjermsøyler fra Assist

Publisert 23.05.2019 av Favo
page.title

Vår samarbeidspartner på utstyr, Assist, kan nå levere egne skjermsøyler av god kvalitet til konkurransedyktige priser. Serien har fått navnet "Pilar" og fås i dag i størrelsene 43", 55" og 65".Arkiv over alle blogginnlegg