Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
Blogg infoskjermen.no

Simon (14) på jobbskygging hos infoskjermen

Publisert 14.06.2019 av Favo
page.title

Alle elevene i 8.kl på Nordbygdo Ungdomsskule er denne uken ute og prøver seg i arbeidslivet. Simon ville prøve seg her hos oss, og i dag har vi satt opp både utstyr og innhold til infoskjermer her på kontoret. Takk for en meget trivelig dag Simon, og lykke til med valg av studie og framtidig arbeid!

Ny oppslagstype for video

Publisert 11.06.2019 av Favo
page.title

Et stort ønske fra mange av våre brukere, har vært muligheten for å kunne laste opp video direkte i infoskjermen.no, uten å måtte gå via YouTube. Etter lang tids arbeid er vi nå glade for å kunne slippe vårt nye video-oppslag ut i beta, tilgjengelig for alle våre brukere. 🎥🎉

"Pilar" - nye skjermsøyler fra Assist

Publisert 23.05.2019 av Favo
page.title

Vår samarbeidspartner på utstyr, Assist, kan nå levere egne skjermsøyler av god kvalitet til konkurransedyktige priser. Serien har fått navnet "Pilar" og fås i dag i størrelsene 43", 55" og 65".

Infoskjermen Go blir inkludert for alle

Publisert 22.05.2019 av Favo
page.title

Vi snur! Mobilappen, Infoskjermen Go er ikke et tillegg, men en del av det som gjør infoskjermen til Infoskjermen. Derfor endrer vi, slik at alle kan bruke Infoskjermen Go - også kunder med Start og Plus.

Infoskjermen vil enda lenger ut i den store verden

Publisert 08.05.2019 av Favo
page.title

Norske Infoskjermen har i flere år hatt kunder i andre skandinaviske land og rundt om i Europa. Nå retter vi blikket enda lenger utover, med et spesielt øye for USA og Canada!

TAKK for at dere anbefaler!
Nå er dere 2000 kunder!✨

Publisert 28.03.2019 av Favo
page.title

Der har vi nådd det! 2000 kunder! 🎊 Vi ønsker å benytte anledningen til å TAKKE kundene våre som i tillegg til å velge infoskjermsløsningen vår, så generøst anbefaler den til andre! Vi setter stor pris på dette, og vil for en periode gjøre dette på en helt bokstavelig måte! Les mer under om "Gi 500, Få 500" og muligheten for å vinne en 65" infoskjerm fra Samsung!

Infoskjermer på oljerigger

Publisert 19.03.2019 av Favo

Bilde-kredit: Erlend Hatteberg / Equinor

- Vi er kjempefornøyd! Enkel løsning. Fort gjort å oppdatere, og alle får det med seg, for alle ser infoskjermene! Kristian Enoksen kan sitte på kontoret i Bergen eller være på reisefot hvor som helst, og oppdatere innholdet på infoskjermene på oljeriggene Askepott og Askeladden i Nordsjøen. 😎🌊

Vær flere om administrasjonen

Publisert 07.03.2019 av Favo
page.title

Du trenger ikke å være alene! Del på oppgaven med å administrere infoskjermen, så får dere en mer oppdatert og interessant infoskjerm, på kortere tid!

Skjermløsning helt frivillig

Publisert 27.02.2019 av Favo
page.title

Mike Karlson, administrativ leder og grafisk ansvarlig i pinsemenigheten i Alingsås, Sverige, administrerer raskt og lett innholdet på kirkens informasjonsskjermer med hjelp av Infoskjermens* nettbaserte infoskjermsløsning.

Lavere priser for Flexi og Frivillig - og lansering av ny prisplan Large

Publisert 18.02.2019 av Favo
page.title

Vi setter ned prisen på Flexi fra kr 1.650 til kr 1.400 og på Frivillig fra kr 1.390 til kr 1.300 eks mva pr skjerm / år. Fra neste faktura blir regningen automatisk lavere - uten at kundene trenger å gjøre noe.Arkiv over alle blogginnlegg