Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
Blogg infoskjermen.no

Endringer i lisens for Chrome OS

Publisert 21.08.2019 av Favo

Informasjon til kunder som benytter seg av en Chromebit eller Chrombox eller annet utstyr som kjører Chrome OS til avspilling av infoskjermen og kjøper lisens gjennom infoskjermen.no.

Midsommarkransens grunnskole + Infoskjermen Go = sant 📚📱🤩

Publisert 20.08.2019 av Favo
page.title

På Midsommarkransens grunnskole har de funnet en måte å raskt og enkelt informere både personale, elever og foresatte. I tillegg til de store infoskjermene på skolens vegger, bruker de mobilappen, Infoskjermen* Go, for å på en lett måte få ut den informasjonen som er viktig for dem.

Oppdatert og bedre visning fra Facebook

Publisert 15.08.2019 av Favo
page.title

Facebook har gjort noen endringer for hvordan innhold blir hentet og vist hos eksterne tjenester. Vi har benyttet anledningen til å pusse opp Facebook-oppslaget vårt. Det nye oppslaget er klar til bruk, vi håper du liker det!

Forny skjerm-layouten etter sommeren

Publisert 30.07.2019 av Favo
page.title

Forny og øk oppmerksomheten rundt infoskjermene dine ved å gi dem en fersk layout og nytt innhold - litt som den solbrune fargen og fornyede energien de fleste av oss forhåpentligvis har fått etter sommerens fridager. 😉 Når skjermen ser annerledes ut, vil folk gi den mer oppmerksomhet!

Simon (14) på jobbskygging hos infoskjermen

Publisert 14.06.2019 av Favo
page.title

Alle elevene i 8.kl på Nordbygdo Ungdomsskule er denne uken ute og prøver seg i arbeidslivet. Simon ville prøve seg her hos oss, og i dag har vi satt opp både utstyr og innhold til infoskjermer her på kontoret. Takk for en meget trivelig dag Simon, og lykke til med valg av studie og framtidig arbeid!

Ny oppslagstype for video

Publisert 11.06.2019 av Favo
page.title

Et stort ønske fra mange av våre brukere, har vært muligheten for å kunne laste opp video direkte i infoskjermen.no, uten å måtte gå via YouTube. Etter lang tids arbeid er vi nå glade for å kunne slippe vårt nye video-oppslag ut i beta, tilgjengelig for alle våre brukere. 🎥🎉

"Pilar" - nye skjermsøyler fra Assist

Publisert 23.05.2019 av Favo
page.title

Vår samarbeidspartner på utstyr, Assist, kan nå levere egne skjermsøyler av god kvalitet til konkurransedyktige priser. Serien har fått navnet "Pilar" og fås i dag i størrelsene 43", 55" og 65".

Infoskjermen Go blir inkludert for alle

Publisert 22.05.2019 av Favo
page.title

Vi snur! Mobilappen, Infoskjermen Go er ikke et tillegg, men en del av det som gjør infoskjermen til Infoskjermen. Derfor endrer vi, slik at alle kan bruke Infoskjermen Go - også kunder med Start og Plus.

Infoskjermen vil enda lenger ut i den store verden

Publisert 08.05.2019 av Favo
page.title

Norske Infoskjermen har i flere år hatt kunder i andre skandinaviske land og rundt om i Europa. Nå retter vi blikket enda lenger utover, med et spesielt øye for USA og Canada!

TAKK for at dere anbefaler!
Nå er dere 2000 kunder!✨

Publisert 28.03.2019 av Favo
page.title

Der har vi nådd det! 2000 kunder! 🎊 Vi ønsker å benytte anledningen til å TAKKE kundene våre som i tillegg til å velge infoskjermsløsningen vår, så generøst anbefaler den til andre! Vi setter stor pris på dette, og vil for en periode gjøre dette på en helt bokstavelig måte! Les mer under om "Gi 500, Få 500" og muligheten for å vinne en 65" infoskjerm fra Samsung!Arkiv over alle blogginnlegg