Infoskjermen sin logo
Innblikk
Tips til deg som har Android-skjerm fra før

Infoskjermen Player-app for Android

Calendar Sist oppdatert 13.04.2021 av

Har du Android-baserte enheter fra før, som du vil vise Infoskjermen på? Da har vi en god nyhet til deg: Nå finnes nemlig appen Infoskjermen Player også for Android-enheter 🤖

Skjermbilde av Google Play

 

Har du en Android-skjerm fra før?

Mange nye brukere av Infoskjermen starter med utstyr de alt har, og finner gode løsninger med det. Det synes vi er helt topp! 🙌

Appen Infoskjermen Player gjør det lettere for deg som har en Android-skjerm fra før å vise innhold fra Infoskjermen på denne. Dette har vært etterspurt en stund, og vi er veldig glade for at en løsning nå er på plass

Infokjermen Player er selvsagt superenkel å installere! Her viser vi deg hvordan du gjør det.

Viktig presisering hvis du trenger nytt utstyr

Selv om det er fullt mulig å bruke mange Android-enheter, er dette per i dag ikke det vi anbefaler for deg som trenger nytt utstyr. Se heller denne listen over anbefalt utstyr.

Har du erfaringer du vil dele med oss?

For at en skjerm skal fungere optimalt som infoskjerm er det noen kriterier vi vektlegger, og som må være på plass for at vi vil anbefale enheten:

  • mulighet for tidsstyring i forhold til av/på- funksjon
  • tilgang til Google Play Store fra Android-enheten
  • støtte for automatisk start av appen vår i fullskjerm

Det finnes svært mange enheter som kjører Android, og det er ikke mulig for oss å ha den fulle oversikt. Vi har testet utvalgte enheter, men per i dag ikke funnet noen som fyller disse kriteriene og dermed kan settes på listen vår over anbefalt utstyr.

Derfor blir vi skikkelig glade for tips fra deg dersom du kjenner til eller har gode erfaringer med utstyr som møter kravene ovenfor.

Ta gjerne kontakt med oss

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har tips om dette, og selvsagt også dersom du har spørsmål. Vi er alltid klar for å hjelpe deg slik at du får mest mulig ut av å bruke Infoskjermen.

Har du spørsmål
eller lurer du på noe?

Ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg!

Torleiv
Torleiv
Leif
Leif
Andreas
Andreas
Te'ena
Te'ena
Sara
Sara
Kristoffer
Kristoffer
Georg
Georg
Barbro
Barbro
Petter
Petter
Jon Håvard
Jon Håvard
Jon Kristian
Jon Kristian

Kanskje er du også interessert i ... ?