Infoskjermen sin logo

Bruk Infoskjermen gratis på festivaler!

Visste du at du kan bruke Infoskjermen gratis på festivaler, messer og lignende? Vis beskjeder, dagens program, sosiale medier, værmelding, bilder og mye mer. Vi liker å gjøre det lett å holde folk oppdatert!

Infoskjermen + festival
Her viser vi deg hvordan
kom i gang
Opprett en gratis konto, og bruk denne til arrangementet. Kontoen har full funksjonalitet i en periode på 30 dager. På hjelpesidene våre finner du en veiledning som hjelper deg i gang steg for steg!
Også for bedrifter
Tilbudet kan også brukes av brukes av bedrifter som trenger midlertidig løsning, f.eks. på messer. Utstrakt eller gjentakende bruk godtas imidlertid ikke. Ta kontakt hvis du er i tvil om din bruk er ok.
gi publikum en infoskjerm i lomma!
Bruk av Infoskjermen Go (mobilappen vår) er også er inkludert! Del innhold til Go og la folk følge med fra sin egen telefon. Send varslinger om nytt innhold - genialt for å holde mange oppdatert samtidig!
fortell gjerne om oss til flere!
Det diskré vannmerket vårt vil være synlig øverst i et hjørne på skjermene. Vi er takknemlige om du vil gi oss litt oppmerksomhet på andre måter også - fortell gjerne om oss til flere!
App Store badge Google play badge
Noe for ditt arrangement?

Velkommen til å opprette en gratis konto! Det er helt uforpliktende. Tilbudet gjelder tidsavgrenset bruk; i utgangspunktet innenfor rammene av gratis prøveperiode (30 dager). Ta kontakt om du du trenger mer tid fra du oppretter kontoen til arrangementet er ferdig

Se fullstendige vilkår for tjenesten vår her.

Har du spørsmål
eller lurer du på noe?

Ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg!

Torleiv
Torleiv
Leif
Leif
Andreas
Andreas
Te'ena
Te'ena
Sara
Sara
Kristoffer
Kristoffer
Georg
Georg
Barbro
Barbro
Petter
Petter
Jon Håvard
Jon Håvard
Jon Kristian
Jon Kristian