Infoskjermen sin logo

Hold alle oppdatert med en infoskjerm i lomma!

Infoskjermer på veggen er genialt! Men hva med å la publikumet ditt følge med på infoskjermene fra sin egen mobiltelefon også - i et tilpasset format som er lett å fordøye? Med mobil-appen vår Infoskjermen Go holder du alle oppdatert lett som en plett! Livet er enklere når alle vet hva som foregår - ikke sant!

App Store badge Google play badge
Introduksjon til Infoskjermen GO
Kom i gang med Go!

Du kan dele de samme kanalene som du viser på skjermene dine, eller lage separate Go-kanaler. Her viser vi deg hvordan du bruker Go, steg for steg.

Logg inn
på kontoen din hos oss eller start en gratis prøveperiode, så kommer du lett i gang.

Leservennlig design og format
I appen kommer alle oppslag i et tilpasset design. Her trenger ingen å sitte og vente på skiftende oppslag. Du får innholdet servert i en leservennlig liste som du kan skrolle gjennom i fred og ro.
Office desk with GO
Legg inn ekstra informasjon
Meldinger på Infoskjermen bør være korte. Men noen ganger skulle du kanskje ønske at du kunne si litt mer? Den leservennlige mobilvisningen i Go gir deg muligheten til å utdype eller legge til lenker med mer informasjon som du bare henviser kort til på den store infoskjermen. På den måten kan du for eksempel dele ei sakliste, eller legge inn lenke til et påmeldingsskjema. Lurt, ikke sant?
Example of GO and screen
Quote mark


Vi bruker Infoskjermen og er veldig fornøyde. Alle har Infoskjermen Go på mobilen og får dermed siste nytt i lomma til enhver tid. Stor suksess hos oss i Mesta!


Gro Anita Midtlyng, Mesta

Du bestemmer hva som deles
Med Infoskjermen Go kan du dele oppslag fra samme kanal som du viser på skjermen på veggen, eller du kan opprette din egen Go-kanal og sende innhold fra den. Infoskjermen Go er inkludert for alle brukere. Du kan dele like mange kanaler i Go som antallet skjermer du har i abonnementet.
Student holding a mobile with GO
Du bestemmer hvem du deler med
Du kan dele en kanal til Go på to måter:
1. Åpen delingskode: Du velger selv en kode. Alle med koden kan følge med på kanalen.
2. Kun for inviterte: Inviter individuelt via e-post. Dette gir deg full kontroll over hvem som til enhver tid har tilgang til innholdet.
Example of screen with sharing code
Å følge en kanal i Go

Last ned Infoskjermen Go fra App Store eller Google Play. For å følge egne eller andre sine kanaler i Go må du ha delingskoden til kanalen. Åpne appen, fyll ut feltet for delingskode, og du er i gang. Test gjerne appen ved å kikke på demo-kanalen vår med delingskoden demo1.

App Store badge Google play badge
Varsle om viktige meldinger
For oppslag du synes det er ekstra viktig at alle får med seg, kan du aktivere push-varslinger. 🔔 Da vil de som bruker Go få en varsling på mobilen om det nye innholdet (dersom de har tillatt varslinger i innstillingene på enheten sin).
How to activate push notifications
Fikk du lyst til å prøve Go?

Logg inn eller Start prøveperiode

Har du spørsmål
eller lurer du på noe?

Ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg!

Torleiv
Torleiv
Leif
Leif
Andreas
Andreas
Te'ena
Te'ena
Sara
Sara
Kristoffer
Kristoffer
Georg
Georg
Barbro
Barbro
Petter
Petter
Jon Håvard
Jon Håvard
Jon Kristian
Jon Kristian