Infoskjermen sin logo
Innblikk

7 gode grunner til å bruke infoskjermer

Calendar Sist oppdatert 30.06.2020 av

Er du lei av informasjon som forsvinner i e-postjungelen, overfylte og utdaterte oppslagstavler, frynsete plakater som henger på "halv-åtte", eller viktige beskjeder som aldri når frem? En infoskjerm-løsning kan være det du leter etter!

Infoskjerm på veggen i ventesonen på et sykehus

 

Infoskjermer - hva, hvorfor og hvordan

En infoskjerm er en moderne, digital oppslagstavle i form av en skjerm på veggen som viser aktuell informasjon, nyheter, eller andre typer innhold. Med en digitalt verktøy som Infoskjermen kan du enkelt organisere og vise innhold på slike skjermer.

Infoskjermen er for øvrig en 100% norsk-utviklet tjeneste innenfor det store feltet som gjerne referes til som Digital Signage internasjonalt.

I denne artikkelen viser vi deg 7 fordeler med å ta i bruk infoskjermer i bedriften eller organisasjonen din:

1️⃣ Livet er enklere når alle vet hva som foregår

Enten det er besøkende som venter i resepsjonen eller ansatte som trenger informasjon om dagens hendelser - med infoskjermer deler du enkelt alt fra nyheter og tips til viktige påminnelser.

En infoskjerm kan tilpasses ulike rom og alle slags målgrupper. Her er mange muligheter!

Bildekolasj med to bilder, det første med en infoskjerm i en elevkantine, og det andre med en mobil som viser samme innhold i mobilappen Infoskjermen Go.

 

Med mobil-appen vår, Infoskjermen Go, kan publikumet ditt dessuten få alle oppdateringer rett inn på den skjermen de kikker mest på i løpet av en dag - mobiltelefonen.

For, som vi liker å si det: "Livet er enklere når alle vet hva som foregår" - ikke sant?

2️⃣ Fang oppmerksomhet

Skjermer virker rett og slett som en magnet på øynene våre. De fanger oppmerksomhet raskt og egner seg derfor godt til å gi beskjeder og spre viktig informasjon.

En infoskjerm i et kjøpesenter, med en kunde på vei forbi.

 

Særlig utgjør tekst + bilde en effektiv pakke for enkel informasjon via skjerm. Vi har derfor sørget for direkte tilgang til tusenvis av lisensfrie bilder fra Unsplash for alle tekst- og bildeoppslag.

Det er også lett å laste opp egne bilder til kontoens bibliotek og bruke eller gjenbruke dem når du vil. De store emojiene og ikonene våre er dessuten supre å legge til for å vekke interesse.

3 skjermbilder fra brukergrensesnittet til Infoskjermen som viser hvordan du lager oppslag med bilde fra Unsplash, oppslag med store emojier og oppslag med store ikoner.

 

3️⃣ Skap engasjement og bygg fellesskap

Med en infoskjerm kan du dele kunnskap og informasjon, men også skape forventing og engasjement og styrke følelsen av fellesskap.

En infoskjerm er for eksempel en perfekt kanal til å dele gla-meldinger, markere bursdager, mimre rundt hyggelige fellesopplevelser, eller juble over lanseringen av nytt produkt. Dette er oppslag som fort vekker begeistring og skaper god stemning.

Og hva med en nedtelling til noe dere ser frem til? Tidtelleroppslaget vårt skaper forventning, engasjerer og er flittig i bruk.

Viser en infoskjerm i et lunsjrom. Skjermen viser et nedtellingsoppslag.

 

4️⃣ Infoskjermer er stilig og funksjonelt

Infoskjermer er rett og slett moderne, pene og funksjonelle oppslagstavler i resepsjonen, møterommet, kantina, eller akkurat der du måtte ønske.

Og det er kort vei til proffe og stilige skjermer når du bruker våre ferdige tema og fleksible layouter. Bruk som de er eller tilpass om du vil. Du kan også laste opp og vise egen logo.

Når det gjelder innholdet trenger du heller ikke være designer. Du finner en rekke ferdige maler for varierte oppslag. Ser bra ut, og kan ikke bli enklere!

Grafikk som viser en oversikt over ulike maler for oppslag som man kan velge mellom med Infoskjermen.

 

5️⃣ Alltid oppdatert og aktuell

«Ikke enda en flate å oppdatere,» sukker du kanskje, og tenker på oppslagstavla som flyter over av gammelt innhold, eller bedriftsbloggen som ikke har hatt et nytt innlegg siden i fjor.

Noe av det geniale med infoskjermer er nettopp at de er enklere å holde oppdatert. Èn grunn er at meldinger på en infoskjerm skal være korte og derfor krever mindre.

Med løsningen vår kan du også gjøre smarte valg for tidsstyring av alle oppslag, slik at det alltid bare er aktuelt innhold som vises.

Og integrasjonene våre mot populære tjenester som Microsoft og Google kalendere, Power BI, Sharepoint, Facebook og Instagram gjør at Infoskjermen automatisk kan hente innhold som allerede finnes og vise siste nytt derifra.

Grafikk som viser logoene for tjenestene Infoskjermen har direkte integrasjoner mot: Power BI, Google og Microsoft kalendere, Sharepoint, Facebook og Instagram.

 

6️⃣ Spar tid!

Informasjonsdeling tar tid. Derfor er det avgjørende med gode verktøy i kassa.

En av grunnene til så mange velger vår løsning er at den kan brukes uavhengig av forkunnskaper og teknisk kompetanse. Vi har rett og slett gjort det enkelt for vanlige folk å få det til! Det er tidsbesparende, det!

Kvinne som administrerer infoskjermene sine med Infoskjermen fra en PC.

 

Infoskjermen er dessuten lett tilgjengelig: Du fikser alt fra nettleseren på mobil, nettbrett eller PC, og det er lett å samarbeide om administrasjon og innhold. Hos oss er alle prisplaner åpne for et fritt antall brukere.

Og vet du, Infoskjermen i seg selv er lynrask, og viser endringer på skjermene dine i samme øyeblikk som du lagrer dem.

7️⃣ En god investering

En infoskjerm-løsning er med andre ord noe du vil få mye igjen for, og med våre prisplaner er det en overkommelig investering. Dersom du har skjermer fra før kan det dessuten godt hende at du kan bruke dem - vi støtter mange typer utstyr.

Gang på kontor med infoskjerm på veggen

 

Prøv selv - gratis og uforpliktende!

For at du selv skal kunne se og erfare hva Infoskjermen kan bety for deg og bedriften din, tilbyr vi deg å prøve og utforske alt, helt kostadsfritt i 30 dager, uten binding, og selvsagt med umiddelbar tilgang til all funksjonalitet.

NB: Du trenger ikke registrere betalingskort for å komme i gang, og valg av prisplan kan du ta stilling til senere - hvis du velger å aktivere kontoen etter prøveperioden.

Mangler du selve skjermene?

Har du ikke utstyret på plass enda? Ikke la det stoppe deg fra å utforske løsningen vår. Du kan komme godt i gang ved å teste det hele på din egen datamaskin.

Lurer du på noe?

hjelpesidene våre finner du nyttige og klargjørende artikler om det du måtte lure på. Du er også alltid velkommen til å ta kontakt med oss på support. Vi hjelper deg gjerne!

Skjermbilder som viser samme innhold på en Infoskjerm og i mobilappen Infoskjermen Go.

 

Har du spørsmål
eller lurer du på noe?

Ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg!

Torleiv
Torleiv
Leif
Leif
Andreas
Andreas
Te'ena
Te'ena
Sara
Sara
Kristoffer
Kristoffer
Georg
Georg
Barbro
Barbro
Petter
Petter
Jon Håvard
Jon Håvard
Jon Kristian
Jon Kristian

Kanskje er du også interessert i ... ?