Infoskjermen sin logo
Innblikk

Infoskjermen - en enkel, stilig og smart løsning for infoskjermer!

Calendar Sist oppdatert 19.01.2023 av

Infoskjermen lar helt vanlige folk i bedrifter, organisasjoner og andre virksomheter administrere og vise innhold på infoskjermer på en enkel, stilig og smart måte.👇

Butikkmedarbeider administrerer Infoskjermen på bærbar pc.

Det er enkelt å administrere innhold for infoskjermer i vår nettbaserte løsning. Her fra et kundebesøk hos Fargerike Malerboden.

Enkelt!

Infoskjermen er bygget med brukervennlighet som grunnmur! Alt ved løsningen vår er myntet på at det skal være forståelig, enkelt og tilgjengelig, sånn at du får det til selv! 🙌

Med Infoskjermen administrerer du det hele rett fra nettleseren på PC, nettbrett eller mobil. På den måten slipper du både installasjoner, minnepenner og lokale servere.

Det er bare å logge inn på brukerkontoen din, og derifra både planlegger, oppretter, lagrer og publiserer du innhold.👨‍💻

Systemet er meget enkelt, men resultatet fremstår som meget bra. Du trenger ikke være IT-ingeniør for å komme i gang med dette. Alt er greit og oversiktlig. Du får teste gratis først, og kan administrere fra hvor som helst.

Leif Arne Haughom
Leif Arne Haughom
Vardø videregående skole
Quote mark

Stilig!

Infoskjermen er et stilig og innbydende verktøy å arbeide med, og det gir en ryddig og fin måte å formidle informasjon på.

Dessuten har vi lagt til rette for at det skal være lett å lage oppslag du er fornøyd med og som du synes det er kjekt å publisere. Du kan velge mellom en rekke ferdige oppslagstyper og -maler som gir deg proft innhold på 1-2-3! 🎉

Stilig resepsjonsområde med stoler og infoskjerm.

Det er lett å få det til å se lekkert ut med Infoskjermen. Her et vær-oppslag tilpasset fargene i Foajeen på Clarion Hotel Air!

Infoskjermen er en veldig brukervennlig og stilig måte å nå ut til de ansatte på skolen. Alle kollegaene mine setter stor pris på det!

Lars Ericsson
Lars Ericsson
Vinninga school
Quote mark

Smart!

Sannsynligvis er hverdagen travel hos deg også, og vi gjetter på at du har mye mer å holde på med enn infoskjermer 😅. Derfor forenkler vi der vi kan, med smarte funksjoner og tjenester integrert i løsningen vår. Tidsstyring av innhold på Infoskjermen er et konkret eksempel som sparer deg for mye arbeid, og sikrer alltid oppdatert innhold.

Ansatt på sykehus administrerer Infoskjermen på pc.

I en travel hverdag er smarte funksjoner gull verdt! Her fra resepsjonen ved Haugesund Revmatismesykehus. Bildet og innhold på skjermene er arrangert.

Vi har ikke ressurser til å legge for mye tid ned i en infoskjerm. Etter å ha fått testet Infoskjermen, ser det ut til at vi får lagt ut informasjonen vi ønsker på en enkel og god måte!

Børre Thorkildsen
Børre Thorkildsen
Ålesund voksenopplæringssenter
Quote mark

Prøv gratis!

Med Infoskjermen blir det overkommelig, selv for deg i en liten virksomhet, å ha og drifte digitale oppslagstavler! 💫

Fikk du lyst å prøve? Det er enkelt å komme i gang: Prøv Infoskjermen gratis og uforpliktende i 30 dager, og få tilgang til all funksjonalitet med det samme! 🙌

Vi er her for deg!

Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål! Vi er bare glade for å hjelpe deg. 😊

Har du spørsmål
eller lurer du på noe?

Ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg!

Torleiv
Torleiv
Leif
Leif
Andreas
Andreas
Te'ena
Te'ena
Sara
Sara
Kristoffer
Kristoffer
Georg
Georg
Barbro
Barbro
Petter
Petter
Jon Håvard
Jon Håvard
Jon Kristian
Jon Kristian

Kanskje er du også interessert i ... ?