Infoskjermen sin logo
Innblikk

Vis rapporter og dashboards fra Power BI med Infoskjermen

Calendar Sist oppdatert 01.02.2024 av

Er du en av dem som bruker Microsoft Power BI aktivt for innsikt og nyttige oversikter i bedriften din? Nå kan du enkelt og effektivt vise rapporter og dashboards direkte på infoskjermene dine!

Kontorlandskap med infoskjerm som viser rapport med diagram

 

Power BI-integrasjonen er her

Power BI er blitt en populær måte å visualisere hva som skjer i bedriften, og vi har mottatt mange ønsker om en integrasjon mot Power BI. Derfor er vi veldig glade for å kunne presentere denne fine og spennende oppdateringen som gir deg muligheten til vise aktuelt innhold fra Power BI på infoskjermene dine med få klikk.

Enkelt og effektivt å hente og vise innhold

En integrasjon fungerer som en "digital port" som åpnes fra ett system til et annet, og lar deg hente ut ønsket innhold. Vi har lenge hatt andre integrasjoner, for eksempel mot Facebook, for enkel visning av nytt derfra.

Med denne integrasjonen mot Power BI, kan du la Infoskjermen automatisk hente og vise aktuelle rapporter og dashbord til oppslag på infoskjermene dine. Enklere blir det ikke!

Flere nye integrasjoner

Vi ser at det å hente ut innhold fra system som allerede er fylt med innhold er både nyttig og populært. Derfor har vi, sammen med den nye integrasjonen mot Power BI, også sørget for integrasjon mot SharePoint, samt Microsoft og Google kalendere.

Det siste vet vi at mange vil sette ekstra pris på, siden du ikke lenger trenger en public ics-feed for å kunne vise kalender. Ved å autentisere mot Google eller Microsoft kan du nå vise kalendere som ikke er offentlige.

Alt samlet på ett sted

Og for å gjøre administrasjonen enda enklere har vi samlet alle integrasjonene på ett sted: Du finner dem i avdelingen for integrasjoner i Biblioteket.

Skjermbilde som viser samlingen av integrasjoner man finner i biblioteket

 

Hvordan fungerer det

  • Velg integrasjon: Gå til avdelingen for integrasjoner i Biblioteket, velg ønsket integrasjon.
  • Autentiser kontoen din: En autentisering trengs for å åpne for integrasjonen. Det er gjort i noen få, enkle steg, og krever ikke mer enn å følge en veiviser for innlogging og godkjenning av tilgang til nødvendig data.
  • Tilgjengelige ressurser på plass: Etter autentisering får du opp en oversikt over ressursene som følger med integrasjonen. Legg til i biblioteket de ressursene du ønsker å bruke, og med det er de lett tilgjengelig for oppslag nå, eller senere.

Enkelt og sikkert

Vi har gjort det enkelt og sikkert. Vi spør kun om det nødvendige, og du beholder full kontroll over tillatelsene.

Alltid oppdaterte skjermer

Med integrasjoner har du alltid oppdatert og aktuelt innhold på infoskjermene dine. Fra Power BI-rapporter til sosiale medier og kalenderhendelser – alt er bare et par klikk unna.

Vi gjør imidlertid oppmerksom på at noe av denne funksjonaliteten er i beta enda, men det er fritt frem for alle å ta det i bruk. Prøv gjerne en eller flere av integrasjonene du også! Vi tror du vil like det.

Og du - har du spørsmål? Ikke nøl med å spørre oss om det du lurer på. Vi hjelper deg gjerne!

Har du spørsmål
eller lurer du på noe?

Ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg!

Torleiv
Torleiv
Leif
Leif
Andreas
Andreas
Te'ena
Te'ena
Sara
Sara
Kristoffer
Kristoffer
Georg
Georg
Barbro
Barbro
Petter
Petter
Jon Håvard
Jon Håvard
Jon Kristian
Jon Kristian

Kanskje er du også interessert i ... ?