Infoskjermen sin logo
Innblikk
Infoskjermen Go - mobilappen vår

Gjør infoskjerm-innholdet ditt mer tilgjengelig for alle!

Calendar Sist oppdatert 07.06.2023 av

Visste du at Infoskjermen har en mobilløsning som alle kunder fritt kan ta i bruk? Infoskjermen Go gir deg en praktisk, liten versjon av Infoskjermen, rett i lomma. Les videre hvis du ikke helt har oppdaget Go enda, eller hvis du trenger litt hjelp til å komme i gang.

Bilde av Infoskjermen Go

Med Infoskjermen Go kan du la informasjonen gå rett i lomma til målgruppa di. Kom i gang i dag!

Hva er Infoskjermen Go?

Infoskjermen Go (eller bare Go) er Infoskjermens egen mobilapp som vi har utviklet for at det skal bli enda lettere for deg å nå ut med informasjonen din. 🎯

Når du tar i bruk Infoskjermen Go blir det du deler på Infoskjermen rett og slett mer tilgjengelig. Da vil publikumet ditt kunne følge med på infoskjermene fra sin egen mobiltelefon. Du kan faktisk bruke Go som et super-enkelt intranett! ✨

Infoskjermen er en smart løsning for å få ut viktig og hyggelig informasjon, der brukergrensesnittet er meget bra, enkelt å navigere i og raskt å gjøre oppdateringer. Med muligheter for push-varsling og tilgang fra mobil-app vil alle kunne se info, selv om man ikke er fysisk til stede der skjermene står plassert. I tillegg er pris overkommelig og supporten utmerket!

Frits Are Løberg
Norgesmøllene AS
Quote mark

Leservennlig design og format

Innholdet som vises i Infoskjermen Go vil være det samme som på hovedskjermen, men med et tilpasset design: Her trenger du ikke å sitte og vente på skiftende oppslag. I appen får du oppslagene servert i en leservennlig liste som du kan skrolle gjennom i fred og ro. 👀

Mobil med Infoskjermen Go på skrivebord

Oppslagene vises i en leservennlig liste i Infoskjermen Go

Varsle om viktige meldinger

For oppslag du synes det er ekstra viktig at alle får med seg, kan du aktivere push-varslinger. 🔔 Da vil de som bruker Go få en varsling på mobilen om det nye innholdet (dersom de har tillatt varslinger i innstillingene på enheten sin).

Infoskjermen funger utmerket til å gi de ansatte daglig informasjon om inspeksjon og andre viktige hendelser i en travel hverdag. Jeg liker spesielt godt muligheten til å sende pushvarsling på mobil når det skjer viktige endringer som raskt må ut. Enkel å bruke!

Arne Persson
Rjukan Ungdomsskole
Quote mark

Mulighet for å legge inn ekstra informasjon

Meldinger på Infoskjermen bør være korte. Men noen ganger skulle du kanskje ønske at du kunne si litt mer?

Den leservennlige mobilvisningen i Go gir deg muligheten til å utdype eller legge til lenker med mer informasjon som du bare henviser kort til på den store infoskjermen.

På den måten kan du for eksempel dele ei sakliste, eller legge inn lenke til et påmeldingsskjema. Lurt, ikke sant? 💫

Bilde av infoskjerm og mobiltelefon med Infoskjermen Go

Med «Les-mer»-funksjonen i Go kan du legge til mer informasjon i enkelte oppslag, som f. eks ei sakliste eller en lenke til påmelding.

Når er Infoskjermen Go nyttig?

Infoskjermen Go er spesielt nyttig hvis målgruppa di trenger jevnlig tilgang til informasjon du deler, og/ eller ikke er så ofte i umiddelbar nærhet til hovedskjermen. Det kan for eksempel være:

✅ Ansatte generelt
✅ Ansatte som arbeider skift
✅ Ansatte som arbeider mye ute
✅ Medlemmer i et lag/ en organisasjon
✅ Foreldre på skoler
✅ Elever på videregående skoler, folkehøgskoler m.m.
✅ Deltakere på messer og festivaler *
✅ og mange flere...

👉 Du kan gjerne tenke på Go som mulighet for et lett tilgjengelig intranett. ✨

*Visste du forresten at Infoskjermen + Infoskjermen Go kan brukes gratis på festivaler og messer?

Muligheten til å bruke mobil-appen er virkelig super! Informasjon rett inn på mobilen passer mange av studentene veldig godt. Infoskjermen Go gjør det dessuten mulig å gi foreldrene tilgang til informasjonen som deles, og vi opplever at en slik utvidet tilgjengelighet er veldig praktisk på en skole.

Angela Eaton
Angela Eaton
Griffin School
Quote mark

Mobiltelefon med Infoskjermen Go

Det er praktisk å få informasjon fra Infoskjermen Go rett inn på mobilen.

Velg hvilke skjermer som skal deles

Tenk på målgruppa di når du vurderer om en skjerm skal deles til Go. Vil det være nyttig for dem? Da er det bare å dele! 🙌 Du bestemmer selv hvilke skjermer som skal deles, og det er du som best ser mulighetene akkurat hos deg.

Opplys om delingskoden

Når du deler en skjerm til Go, opprettes en delingskode. Delingskoden kan du eventuelt endre selv, for eksempel hvis du ønsker en kode som er lettere å huske. De du deler koden med får tilgang til den delte skjermen.

Vi har gjort det lett for deg å promotere denne delingskoden. Med få klikk aktiverer du et ferdig oppslag til hovedskjermen, som oppfordrer til å laste ned Infoskjermen Go, og som opplyser om koden.

For øvrig kan du selvsagt promotere Go og dele koden selv i alle sammenhenger der det er hensiktsmessig, sånn at flest mulig i målgruppa di tar appen i bruk. 😎

Bilde av Infoskjerm og bærbar pc

Med få klikk aktiverer du et ferdig promotering-oppslag som viser delingskoden og oppfordrer til å laste ned Go.

Gratis for alle kunder

Og det beste av alt? Infoskjermen Go er gratis for alle kunder! 🎉 Nettopp derfor vil vi oppfordre deg til å se nærmere på hvordan du kan utnytte denne fine ekstra-ressursen i virksomheten din.

Hvordan kommer du i gang?

Ta gjerne en kikk på denne veiledningen for administratorer, så kommer du enkelt i gang! Særlig anbefaler vi deg å se den korte videoen nederst på siden, der vi viser deg hvordan du med noen få, smarte innstillinger kan få maksimalt ut av Infoskjermen Go. Den gir deg garantert noen nyttige aha-opplevelser. 🙌

Du kan også se nærmere på denne artikkelen for å lære hvordan du og publikumet ditt kommer i gang i selve mobil-appen. 📱

Lyst å prøve?

Til deg som alt er kunde hos oss sier vi bare Go! 🎬 Logg deg inn og del akkurat den eller de skjermene du vil! Vi er sikker på at det vil gi deg noen fine, nye muligheter!

Ikke kunde enda? Vi sier Go til deg også! Du er hjertelig velkommen til å prøve Infoskjermen gratis og uforpliktende i 30 dager, med tilgang til Infoskjermen Go og all funksjonalitet fra første stund!💫

Vi er her for deg!

Og du - ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål! Vi er bare glade for å hjelpe deg. 😊

Har du spørsmål
eller lurer du på noe?

Ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg!

Torleiv
Torleiv
Leif
Leif
Andreas
Andreas
Te'ena
Te'ena
Sara
Sara
Kristoffer
Kristoffer
Georg
Georg
Barbro
Barbro
Petter
Petter
Jon Håvard
Jon Håvard
Jon Kristian
Jon Kristian

Kanskje er du også interessert i ... ?