Infoskjermen sin logo

Nettverk - bedre sammen!

Et nettverk hos Infoskjermen gjør det enkelt å dele ressurser og innhold med andre kontoer - genialt for større bedrifter og organisasjoner, men også for innholdstilbydere og forhandlere.

Venteområde på sykehus, med infoskjerm på veggen. Kvinne som sitter og arbeider en PC der skjermen viser Infoskjermens brukergrensesnitt. Infoskjermer over tre etasjer i trappegang på kjøpesenter. Infoskjerm på veggen i sykehusets ventehall. Kvinne som arbeider på en PC i et kontorlandskap. Infoskjerm på veggen. En kunde på vei forbi en infoskjerm på et kjøpesenter. Elever samlet rundt infoskjermen i skolens inngangsparti.
Dette er nettverk
Nettverk er en effektiv måte å dele ressurser på i virksomheter, grupper og organisasjoner. Ressurser kan være bilder, videoer og grafikk, autorisasjon til deling av innhold for sosiale medier, ferdige oppslag, ferdige tema og mer.
Ingen ekstra kostnad
Nettverk kan opprettes fra vanlige kontoer eller fra en egen gratis nettverkskonto. Det er ingen ekstra kostnad for å etablere et nettverk. Det er ingen begrensninger på antall medlemskontoer et nettverk kan ha.
Hvordan fungerer det?
Nettverket inviterer andre kontoer inn som medlemmer ved hjelp av en invitasjons-lenke. Medlemskontoer kan ta i bruk oppslag og ressurser som nettverket deler, og/eller la nettverket publisere innhold direkte.
Kom i gang med nettverk!

Alle nettverk må opprettes av oss. Ta kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker å få etablert et nettverk knyttet til kontoen din. Vi hjelper deg gjerne!

Dersom du ikke har en konto hos oss enda anbefaler vi at du starter en gratis prøveperiode for å bli kjent med løsningen vår.

Har du spørsmål
eller lurer du på noe?

Ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg!

Torleiv
Torleiv
Leif
Leif
Andreas
Andreas
Te'ena
Te'ena
Sara
Sara
Kristoffer
Kristoffer
Georg
Georg
Barbro
Barbro
Petter
Petter
Jon Håvard
Jon Håvard
Jon Kristian
Jon Kristian