Infoskjermen sin logo
SMART LØSNING FOR INFOSKJERMER

Bedre skole når alle vet hva som foregår

Tegnet mann som er fornøyd med infoskjerm
Skjermbilde av kalender og værmelding Tekst: En skjerm på veggen med det som er viktig, synlig for alle!

Savner du et enkelt verktøy for deling av aktuell og oppdatert informasjon til kollegaer, elever og foreldre? Infoskjermen kan være nettopp det du ser etter!

Prøv gratis i 30 dager
3600+
Kunder
27
Land
90K +
GO-brukere
GDPR-
compliant
Support
Infoskjerm som viser kalender, vær og en beskjed Tre elever i prat ved infoskjerm i skolekantine Mobilskjerm som viser innhold fra appen Infoskjermen Go To elever ved inngangsdøra til skolen. Infoskjerm i bakgrunnen. Infoskjerm på veggen i gangen utenfor SFO Skjermbilde fra Infoskjermens brukergrensesnitt Tre elever som ser på innholdet fra Infoskjermen Go på mobilen
Infoskjerm på veggen i skolekantine Hender som holder en mobil. Skjermen viser innhold fra Infoskjermen Go Elever samlet rundt infoskjerm i skolens inngangsparti Barneskole-elever studerer dagens gåte på infoskjermen i gangen Infoskjerm og mobiltelefon som viser diverse innhold fra Infoskjermen To elever spiller bordtennis med infoskjerm i bakgrunnen Studentkantine med infoskjerm på veggen
Enkelt og greit!

Vi lar deg organisere og vise innhold på infoskjermer på en enkel, stilig og smart måte – rett fra nettleseren på mobilen, nettbrettet eller PC-en.

Prøv du også

Derfor er Infoskjermen genial for skoler

Informer målrettet og effektivt
Gi en beskjed eller del en melding på et øyeblikk: Med Infoskjermen kan du informere raskt og effektivt fra én og samme konto til flere skjermer og til ulike målgrupper. På den måten kan du målrette informasjon til f. eks personalet, til en klasse eller til foreldrene som henter på SFO. Eller du kan dele samme informasjon til alle.
Enkel i bruk
Vi vet at arbeidshverdagen er travel. Derfor gjør vi det enkelt å administrere innhold på infoskjermer. For oss er det et mål at løsningen vår skal kunne brukes uavhengig av forkunnskaper og teknisk kompetanse. Og den tilbakemeldingen vi får aller hyppigst fra kundene våre er at Infoskjermen er superenkel i bruk!
Prøv infoskjermen gratis
Vis hva som skjer
Det er populært å la Infoskjermen hente innhold automatisk fra én eller flere av skolens kalendere. På den måten deles til enhver tid en fullt oppdatert oversikt over det som skjer den aktuelle dagen eller uka. Det er veldig praktisk, enten det er i fellesarealene, i klasserommet, på personalrommet eller i en hentesone – ikke sant?
Smart mobil-app som en bonus
Med mobilappen vår Infoskjermen Go kan både ansatte og foreldre få beskjeder rett inn på den skjermen de kikker mest på i løpet av en dag - mobiltelefonen. Flere og flere skoler benytter seg av dette, og rapporterer om det som en skikkelig nyttig ekstra-bonus med tjenesten vår.
Bygg fellesskap og spre glede
Bruk Infoskjermen til å markere bursdager, dele ord for dagen, vise bilder fra arrangement og opplevelser, e.l. Slike oppslag bidrar til fellesskapsfølelse, glede og engasjement både på personalrommet, i fellesarealer og i klasserommene. Tekst- og bildeoppdateringer som deles til Infoskjermen Go, kan også gi foreldrene bedre innsikt i skolehverdagen og føre til gode samtaler hjemme.
Prøv infoskjermen du også

Nyttige funksjoner i en travel skolehverdag

Enkelt å samarbeide

Legg til så mange brukere du vil, og gi dem ulik tilgang, basert på roller.

Team of three
Øyeblikkelig oppdatert

Endringer vises i samme øyeblikk som du lagrer dem.

Team of three
Smart tidsplanlegging

Enkelt å sette start- og sluttdato, og flere valg for avanserte tidsplaner.

Team of three
Prøv infoskjermen du også!

Mange skoler velger oss!

Visste du at Infoskjermen først ble utviklet som en løsning for en skole, og at mange av oss i teamet har bakgrunn fra undervisningssektoren? Kanskje det er noe av grunnen til at vi har så mange fornøyde kunder nettopp her?

Helt fantastisk! Informerer kollegaer raskt og effektivt. Bruker den til alt også til å markere bursdager og gla'nyheter på skolen.

Marianne Aas
Marianne Aas
Atrå barne- og ungdomsskole

Vi har vært ivrige brukere av produktet deres i nesten et år nå, og det har bidratt positivt til forbedret kommunikasjon, engasjement rundt skole- og veldedighetsarrangementer, samt til markering av gode prestasjoner blant studentene.

Trista Gladstone
Trista Gladstone
The Royal Alexandra & Albert School

Jeg anbefaler Infoskjermen på det sterkeste. Den settes utrolig stor pris på av alle ansatte på skolen vår. Vi synes det er en av våre beste investeringer noensinne. Infoskjermen er en perfekt måte å nå alle ansatte med de viktigste nyhetene og annet nyttig innhold. Vedlikeholdet er enkelt, og den har et stilig og profesjonelt design.

Lars Ericsson
Lars Ericsson
Vinninga skola

Infoskjermen er utrolig enkel å betjene! Passer perfekt på en skole.

Britt Kristin Soot
Britt Kristin Soot
Follo folkehøgskole

Med Infoskjermen har vi funnet en perfekt løsning for infoskjermer på skolen vår, både med tanke på brukervennlighet, funksjonalitet og pris.

Angé Eaton
Angé Eaton
Griffin School

Me deler bilder av aktivitetar/turar i skuleklassar på skjermen som heng i hallen, der alle ser den. Elevane synes det er kjempekjekt å sjå seg sjølv på skjermen. Infoskjermen er og ein god måte å nå ut med informasjon om f.eks bibliotektider, elevrådsmøter, skulesamlingar og andre ting som skjer på skulen. Er svært lett å bruke. Tommel opp frå oss!

Elin Totland
Elin Totland
Undarheim skule

Infoskjermen er superenkelt å administrere, både i forhold til tekst, bilder og video. Det er også veldig praktisk at du kan ha ulike budskap på ulike skjermer, dersom du har flere skjermer i abonnementet ditt. Anbefales på det varmeste!

Tone Hagen Fanebust
Tone Hagen Fanebust
Krokeide videregående skole

Det er så raskt og enkelt å få informasjonen ut på skjermene. Vi er veldig fornøyde!

Ewa Åhs
Ewa Åhs
Nordmarkens skola

Med app og varsling på mobiltelefonen er det utrolig lettvint og holde orden på dagen og uka.

Geir Brækhus
Geir Brækhus
Skolen ved Modum Bad

Enkel i bruk, pent design og strålende kundeservice!

Johan Kristoffer Breistein
Johan Kristoffer Breistein
Danielsen Ungdomsskule Frekhaug

Infoskjermen gjør kommunikasjonen på skolen enkel og tydelig. Vi bruker Infoskjermen daglig, for å gi ut beskjeder slik at alle er oppdatert.

Anne Sofie Nilsen
Anne Sofie Nilsen
Vennerød skole

Infoskjermen gjør hverdagen lettere for medarbeiderne ved skolen vår og det blir tydelig for alle hva som skjer på huset. Det tok kort tid å lære seg, og folk bruker skjermen aktivt for å holde seg ajour med programmet for dagen. Infoskjermen er virkelig et stilig system, som er enkelt å bruke!

Jesper Byskov Tjørnelund
Jesper Byskov Tjørnelund
Naur-Sir Skole og Børnehus
users love us badge
High performer badge
High performer Mid market Europe badge
High performer Mid market Europe badge
High performer EMEA badge
High performer Europe badge
High performer Mid market Europe badge
Prøv Infoskjermen gratis!

Du kan teste løsningen vår gratis i 30 dager. Det er helt uforpliktende og gir tilgang til all funksjonalitet med det samme! Du trenger ikke å registrere noe betalingskort eller velge prisplan før du eventuelt bestemmer deg for å aktivere kontoen etter endt prøveperiode.

Har du spørsmål
eller lurer du på noe?

Ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg!

Torleiv
Torleiv
Leif
Leif
Andreas
Andreas
Te'ena
Te'ena
Sara
Sara
Kristoffer
Kristoffer
Georg
Georg
Barbro
Barbro
Petter
Petter
Jon Håvard
Jon Håvard
Jon Kristian
Jon Kristian