Infoskjermen sin logo

Smart infoskjerm-løsning for frivillige lag og organisasjoner

– Best pris og full funksjonalitet –

Vi heier helhjerta på frivillig engasjement! Derfor gir vi idrettslag, korps, menigheter, klubber, lag, speidergrupper og lignende vår aller beste pris og full funksjonalitet! Finn ut om Infoskjermen og prisplanen Frivillig er noe for din organisasjon!

Lav flat pris og full funksjonalitet
  • Flat pris på kr 1.300 eks mva pr skjerm pr år
  • Fritt antall brukere
  • Mulighet for å skjule vannmerket
  • Full tilgang til all funksjonalitet - inkludert Infoskjermen Go
Cheering fotball team of boys
Hvem kan få Frivillig?
Organisasjoner og lag, som idrettslag, menigheter, korps, klubber, speidergrupper og andre, kan få prisplanen Frivillig. Det samme gjelder større organisasjoner og enheter eid av disse.

For at et lag skal kvalifisere til prisplanen Frivillig må dere drive ideelt eller frivillig arbeid på ikke-fortjenestebasert og ikke-offentlig basis, for det vesentligste basert på gaver, innsamlede midler eller frivillig tidsbruk, og ikke ha et kommersielt formål. Virksomheter eid av en organisasjon som oppfyller kravene kan også godkjennes.

Kontakt oss for å be om godkjennelse for prisplanen Frivillig, eller spør oss gjerne hvis du lurer på om dere er kvalifisert.
Slik kommer du i gang!

Hvis laget ditt allerede har en konto kan du kontakte oss for å be om å få bytte til prisplanen Frivillig. Ved et bytte får dere faktura for et nytt år, med fratrekk av perioden som gjenstår av forrige faktura.
Cheering fotball team of boys
Kombiner med nettverk

Et nettverk gjør det enkelt å dele ressurser og innhold med andre kontoer, særlig nyttig i større organisasjoner. For å opprette nettverk må du ha en aktiv konto som følger en vanlig betalingsplan, for eksempel Frivillig. Utover det koster det ikke noe ekstra å etablere et nettverk.

Oppdatert med Infoskjermen Go
Med mobilappen vår, Infoskjermen Go, kan du la medlemmer og andre i laget ditt følge med på det som skjer fra sin egen mobiltelefon. Bruk av Go er genialt for lag og organisasjoner, og det er inkludert i alle våre prisplaner, også Frivillig.
Mobile phone with go infront of a fotball team
Noen detaljer: Ved et eksisterende kundeforhold kan vi ikke tilbakebetale eller gi rabatt på betalinger gjort før prisplanen ble endret til Frivillig. Vi forbeholder oss retten til å endre prisplan på kontoen ved misbruk av prisplanen Frivillig.
Kom i gang med Infoskjermen + Frivillig!


Bruker du oss allerede? Ta kontakt og be om prisplanen Frivillig for laget ditt eller organisasjonen din - eller spør oss om andre ting du lurer på.

Er dette nytt for deg? Prøv oss gratis i 30 dager! Ingen forpliktelser og ingen betalingsinfo nødvendig. Spør oss når som helst hvis du lurer på noe, og ta kontakt hvis du ønsker å aktivere kontoen under prisplanen Frivillig! Vi her her for å hjelpe!

Ta kontakt Prøv gratis

Har du spørsmål
eller lurer du på noe?

Ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg!

Torleiv
Torleiv
Leif
Leif
Andreas
Andreas
Te'ena
Te'ena
Sara
Sara
Kristoffer
Kristoffer
Georg
Georg
Barbro
Barbro
Petter
Petter
Jon Håvard
Jon Håvard
Jon Kristian
Jon Kristian