Infoskjermen sin logo

Hei, vi liker å gjøre det enkelt for deg!

Bak Infoskjermen står vi i Favo AS. Med Infoskjermen lar vi vanlige mennesker i bedrifter, organisasjoner og virksomheter over hele verden administrere og vise innhold på infoskjermer på en enkel, stilig og effektiv måte.

Favo team
Det hele starta med det vi ikke fant

For 14 år siden var det vi som lette etter en enkel programvare for informasjonsdeling. Det fant vi ikke. Dermed bestemte vi oss for å utvikle det selv! Det ble til Infoskjermen, og det ble raskt klart for oss at dette var noe flere enn vi selv hadde bruk for!

Prøv gratis
Thumbnail for youtube short

Vi digger det enkle fordi

  • Det er stas å lage noe som forenkler en travel hverdag for folk.
  • Det er gøy at du kan få infoskjermene dine til å skinne, uten at du trenger å kunne verken teknologi, programmering eller design.
  • Du kommer raskt i gang og får mye igjen på kort tid.
  • Det som er enkelt er ofte også lett å like.

Hva ENKELT betyr hos oss:

Enkelt er brukervennlig
Løsningen vår er er bygget med brukervennlighet som grunnmur. Vi tror at det er den viktigste grunnen til at kundene våre er så fornøyde.
Enkelt er stabilt
Vi arbeider jevnlig og grundig med oppdateringer og forbedringer opp mot GDPR, og vi velger solide og trygge underleverandører. Vi er dessuten stolte over at vi ikke sporer verken kunder eller potensielle kunder for markedsførings-formål.
Enkelt og trygt
Infoskjermen er en stabil løsning. Som bruker slipper du å forholde deg til utfordringer knyttet til nedetid og driftsfeil. Infoskjermen virker. Hver dag. Hele tiden. Dessuten kan du være trygg på at vi har tenkt å være her lenge. I en skiftende bransje er vi opptatt av å holde det vi lover og å vise i både ord og handling av vi bryr oss om kundene våre.
Enkelt er stilig og funksjonelt
Løsningen vår er innbydende, ryddig og stilig. Samtidig lar vi aldri design gå på bekostning av funksjonalitet. Så stilig at det blir tungvint å bruke er ikke stilig, synes vi. Vi lager alt så praktisk som mulig, med øye for logisk og effektiv arbeidsflyt for deg. Vi gjør det dessuten enkelt for deg å lage stilig og pent innhold til skjermene dine.
Enkelt er forståelig
Teknologi trenger ikke være skremmende, komplisert og utilgjengelig. Vi forenkler det tekniske for deg, og vi er opptatt av å formidle alt på en forståelig måte, med så vanlige ord som mulig. Om du likevel skulle stå fast, er vi er stolte over at vi har «verdens beste support», og vi får mange gode tilbakemeldinger på nettopp det.
Eller for å si det sånn:

Livet er enklere når alle vet hva som foregår!

Character, Helge who is satisfied

Uten felles kontor, men med godt fellesskap

Selv om vi er et norsk firma, så sitter vi spredt i det daglige - både ulike steder i Norge, og i flere ulike land. Derfor er det ikke hver dag vi i Favo-teamet møtes. Ikke hver uke heller. Eller hver måned. Bare et par ganger i året, faktisk. Går det an, tenker du kanskje?

Det gjør det! Hos oss har vi veldig gode erfaringer med å arbeide remote, som det heter. Vi har latt oss inspirere av bedriftsfilosofien til Jason Fried bak 37 signals, og har bevisst utviklet Favo med tanke på å utnytte og glede oss over fordelene det gir å arbeide slik.

Og når vi først møtes, da gjør vi det ordentlig. Som da vi møttes i vakre Lisboa for en tid tilbake.
Singing bird
Vi tar miljø og bærekraft på alvor!

Favo AS er sertifisert som Miljøfyrtårn. Vi er glade for at vi på denne måten kan vise deg som kunde eller samarbeidspartner at vi tar samfunnsansvaret vårt på alvor.

Sertifiseringen er en anerkjennelse av engasjementet vårt for å velge bærekraftige løsninger og å utvikle programvare som er til det beste for miljøet. Den forplikter også til å prioritere miljø og bærekraft høyt i det daglige, og til et kontinuerlig arbeid for å ta gode valg med hensyn til dette.

Les gjerne mer på Miljøfyrtårns egne nettsider, eller kontakt oss hvis du har spørsmål.

Miljøfyrtårn sertifisert logo
Fra lille Norge til den store verden

I dag har vi 3500 fornøyde kunder i 27 land! Den internasjonale versjonen av Infoskjermen heter PinToMind. Og det er alle de kjekke kundene våre, både i Norge og rundt omkring i verden, som gjør oss 100% gira på å fortsette å tilby og utvikle tjenesten vår. Vi lover å gjøre det vi kan for å gjenkjennes som de som står bak verdens enkleste infoskjermløsning.

Prøv selv nå
users love us badge
High performer Mid market Europe badge
High performer Europe badge
High performer badge
High performer Mid market Europe badge
High performer EMEA badge

Har du spørsmål
eller lurer du på noe?

Ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg!

Torleiv
Torleiv
Leif
Leif
Andreas
Andreas
Te'ena
Te'ena
Sara
Sara
Kristoffer
Kristoffer
Georg
Georg
Barbro
Barbro
Petter
Petter
Jon Håvard
Jon Håvard
Jon Kristian
Jon Kristian