Infoskjermen sin logo

FLEXI - storkundeavtale

FLEXI er vår smarte storkundeavtale for kommuner, bedrifter og organisasjoner som ønsker å bruke Infoskjermen til å vise innhold på minst 20 skjermer, fordelt på flere kontoer.

For eksisterende avtaler:
Trenger du en ny konto i en eksisterende avtale? Opprett en gratis prøvekonto, og kontakt oss for å få åpnet den for FLEXI. Hvis du er usikker på om dere har en avtale, sjekker vi det gjerne for deg. Bare spør oss!
For ny Flexi-avtale:
FLEXI gir best pris og best struktur fra første skjerm! Les videre og ta kontakt med oss, ved spørsmål eller ønske om en avtale, så lager vi en plan for innføring av FLEXI hos dere og hjelper dere i gang.
Illustration of flexi agreement
Best struktur med FLEXI
Med FLEXI håndterer hver enhet i organisasjonen sin egen konto. Denne strukturen gir eierskap til skjermene for de ansatte i små-bedriften eller den enkelte avdelingen. Det er verdifullt. Lokalt engasjement er vesentlig for mest mulig oppdaterte og aktuelle infoskjermer!
Best pris fra første skjerm
FLEXI gir også best pris fra første skjerm, og du kan velge å skjule vannmerket vårt. Husk dessuten at hos oss får alle tilgang til all funksjonalitet fra første stund, inkludert deling av innhold til mobil-appen vår Infoskjermen Go.
Noen detaljer: Kommuner og organisasjoner som satser på å få minst 20 infoskjermer fra ulike enheter tilknyttet avtalen, kan be om å få starte en FLEXI-avtale hos oss før alle skjermer er på plass. Hvis det i løpet av det første året ikke oppnås 20 skjermer, vil kontoene etter nærmere avtale bli fakturert i henhold til ordinære prisplaner i fortsettelsen.
FLEXI + nettverk = smart!
I tillegg til lokale kontoer kan du også opprette et nettverk. Nettverk gir anledning til å dele ressurser, for eksempel innhold og layout, med tilknyttede kontoer. Mens hver lokale konto selvstendig styrer seg og genererer sitt eget innhold, åpner medlemskap i nettverket for å kunne hente ressurser fra nettverket.
Hvem kan få FLEXI?
FLEXI er en storkundeavtale for kommuner, bedrifter, kjeder og organisasjoner som ønsker mer enn 20 skjermer fordelt på flere kontoer. Ta kontakt hvis du ønsker en slik avtale for din organisasjon.

Enheter i organisasjoner som allerede har en FLEXI-avtale kan velge FLEXI som prisplan på sin konto. Enheten må imidlertid ta kontakt med oss først, slik at vi får åpnet den aktuelle kontoen for dette.
Hvorfor velge Infoskjermen + Flexi?
  • Flat pris på kr 1.490 eks mva pr skjerm pr år
  • Fritt antall brukere
  • Egen faktura til hver konto
  • Mulighet for å skjule vannmerket
  • Mulighet for å opprette nettverk for deling av ressurser
  • Full tilgang til all funksjonalitet - inkludert Infoskjermen Go
Noe for din organisasjon?

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker en FLEXI-avtale. Husk også at du kan teste løsningen vår gratis i 30 dager. Det er helt uforpliktende og gir tilgang til all funksjonalitet med det samme! Du trenger ikke å velge prisplan før du eventuelt bestemmer deg for å aktivere kontoen etter endt prøveperiode.

Kontakt oss Prøv gratis

Har du spørsmål
eller lurer du på noe?

Ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg!

Torleiv
Torleiv
Leif
Leif
Andreas
Andreas
Te'ena
Te'ena
Sara
Sara
Kristoffer
Kristoffer
Georg
Georg
Barbro
Barbro
Petter
Petter
Jon Håvard
Jon Håvard
Jon Kristian
Jon Kristian