Infoskjermen sin logo

Vi har priser for små og store

Velg prisplan ut fra antall skjermer du skal innholdet ditt på og behovet for å fjerne det diskrete vannmerket vårt fra skjermene. All funksjonalitet, samt Infoskjermen Go er inkludert i alle prisplaner. Du trenger imidlertid ikke velge prisplan eller registrere bankkort for å starte en prøveperiode. Utforsk Infoskjermen gratis i 30 dager uten forpliktelser.

Start
KR 2490 / ÅR
 • 1 Skjerm
 • 1 Go-kanal
 • Diskré vannmerke
Plus
KR 4690 / ÅR
 • 3 Skjermer
 • 3 Go-kanaler
 • Diskré vannmerke
Super
KR 7890 / ÅR
 • 5 Skjermer
 • 5 Go-kanaler
 • valgfritt vannmerke
Large
KR 8940 / år (+ kr 1490,- per skjerm >6)
flere skjermer - én konto
 • 6 skjermer eller flere
 • 6 Go-kanaler eller flere
 • Valgfritt vannmerke
Flexi
KR 1490 PER skjerm / år
flere skjermer - flere kontoer
Planer om minst 20 skjermer fordelt på flere kontoer i et konsern eller kommune? Flexi er storkunde-avtalen vår. Gir best struktur og best pris til hver konto fra første skjerm.
Frivillig
KR 1300 PER skjerm / år
for frivillige organisasjoner
 • 1 Skjerm eller flere
 • 1 Go-kanal eller flere
 • Valgfritt vannmerke
Hospitality
 
tilleggspakke for hotell
La gjestene lese infoskjermen på rommet! Med tilleggspakken HOSPITALITY kan du vise Infoskjermen som en kanal på hotell-tv.
Prøv infoskjermen gratis

Alltid inkludert:

check-circle
All funksjonalitet
Jepp! Den eneste forskjellen mellom prisplanene er antallet skjermer du kan vise innholdet ditt på samtidig, og muligheten til å skjule det diskré vannmerket vårt.
check-circle
Support
Vi har gode support-sider med guider og hjelpeartikler, og du er dessuten alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål. Vi er her for å hjelpe!
check-circle
Infoskjermen Go
Go er mobilappen vår. La publikummet ditt lese oppslagene i et tilpasset format på telefonen og send push-varsler når nytt innhold publiseres. Super-enkelt intranett!
check-circle
Flere brukere
Legg til så mange brukere du ønsker, og samarbeid om administrasjon av skjermene. Gi alle samme tilgang eller velg ulike tilgangsnivåer.
check-circle
Tofaktor-autentisering
Tofaktor-autentisering (2FA) gir et ekstra lag med sikkerhet til kontoen din og kan enkelt legges til når du går til innstillingene for brukerprofilen din.

Mer om priser:

Hva er en skjerm?
Antall skjermer i prisplanene angir hvor mange fysiske skjermer du kan vise innhold på samtidig. Selve utstyret er ikke inkludert i prisen. Se hvilket utstyr vi anbefaler her.
Hva menes med vannmerke?
Alle skjermer har i utgangspunktet et lite, diskré vannmerke oppe i venstre hjørne der det står "infoskjermen.no". På noen av prisplanene kan du velge å skjule dette.
deling med infoskjermen go
Del de samme kanalene som du viser på skjermene dine, eller lag separate Go-kanaler. Du kan publisere en egen kanal til Go for alle skjermer i abonnementet.
Betaling
Alle priser er eks. mva. Faktureres forskuddsvis pr. år. Innbetalte beløp refunderes ikke. Vi tilbyr betaling med kort, eller tilsendt faktura via papir, e-post eller EHF.
Oppgradering/nedgradering
Du kan når som helst oppgradere. Vi sender faktura for nytt år, med fratrekk av det som er igjen av forrige faktura. Ved nedgradering vil ikke innbetalte beløp refunderes.
Prøveperioden og aktivering
Du kan teste tjenesten kostnadsfritt og uten forpliktelser i 30 dager. Om du går for løsningen, aktiverer du kontoen ved å velge prisplan og legge inn fakturaopplysninger.
Trygg betaling
stripe logo Mastercard logo Visa logo American express logo logo

eller faktura

Figure of woman clicking mouse
Prøv gratis i 30 dager!

Du trenger ikke å velge en prisplan for å komme i gang. Ved å starte en gratis prøveperiode kan du teste løsningen vår i ro og mak. Det er helt uforpliktende, og du får tilgang til all funksjonalitet med en gang.

Har du spørsmål
eller lurer du på noe?

Ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg!

Torleiv
Torleiv
Leif
Leif
Andreas
Andreas
Te'ena
Te'ena
Sara
Sara
Kristoffer
Kristoffer
Georg
Georg
Barbro
Barbro
Petter
Petter
Jon Håvard
Jon Håvard
Jon Kristian
Jon Kristian