English Svenska Dansk Norsk

Hva kan vises på en infoskjerm?

En infoskjerm består av oppslag som rullerer på skjermen. Oppslag kan vises på tre områder; hovedoppslag, sidestolpe og bunnlinje. Du kan også laste opp en egen bakgrunn, logo, og gi skjermen din et personlig preg.

 • Personalkalender
  22.MAI
  FRE
  Quiz
  14:00 - 14:30 Kantina
  25.MAI
  MAN
  Morgensamling (ukestart)
  08:00 - 09:00 Møterom C
  26.MAI
  TIR
  Personaltrim
  19:30 - 21:00 Hallen
 • Forecast
 • Velkommen til oss!
  På denne skjermen vil du finne viktige beskjeder, værvarsel og nyheter.
12:30
22.MAI

Hovedoppslag er det største området, og kan innholde alle typer oppslag. Det dekker hele skjermen om du ikke benytter deg av sidestolpen og bunnlinjen. Bunnlinjen ruller med beskjeder, værmelding eller nyheter. Den har også klokke, et eget sted for logo, og kan pyntes med stilfulle dekorer. Sidestolpen kan ha et fast oppslag på toppen, mens andre oppslag rullerer under.

Andre oppslag som video, tidteller, eksterne bilder er også mulig, listen er lang! Men du trenger ikke benytte alt for at skjermen skal være nyttig. Lag en prøvekonto, så kommer du fort i gang.

Ikke bare for spesialisten

Vårt mål er at alle skal kunne bruke Infoskjermen, og da må det være enkelt. "Spesialisten" er super for å komme i gang, men så må flere med for å holde skjermene levende.

Preview screen
Active posts
Choose screens


 • Hovedoppslag
 • Sidestolpe
 • Bunnlinje

God oversikt fra første side

Alt du trenger i det daglige er tilgjengelig direkte på startsiden. Forhåndsvis innholdet på skjermene, legg til, endre eller fjern oppslag og se hvilke skjermer som er online. Dette er nøkkelfunksjoner på Infoskjermen, og vi har sørget for at de er tilgjengelige på første side.

Emojis

Lurer du på noe?


Kontakt oss, - vi vil gjerne hjelpe deg! Bilde av Infoskjermen-teamet