Infoskjermen sin logo
Innblikk
Enkelt å vise innhold fra Power-Bi, Yr og mange flere

Spar tid og vis aktuelt innhold med smarte integrasjoner

Calendar Sist oppdatert 05.04.2024 av

Med integrasjonene våre mot andre populære tjenester er det lett å vise værmelding, kalendere, Power BI-rapporter, nytt fra sosiale medier og annet kjekt innhold. Integrasjoner sparer deg for mye arbeid og gir samtidig aktuelle og varierte oppslag på infoskjermene dine. Bli kjent med noen av mulighetene nedenfor.

Kontorlandskap med infoskjerm som viser rapport med diagram

 

Hva gjør egentlig en integrasjon?

Integrering er et begrep du gjerne forbinder med inkludering og samhandling mellom mennesker. I vår kontekst har ordet en lignende betydning - integrasjon handler her om å få ulike systemer til å fungere sammen.

For vår tjeneste betyr det helt konkret at integrasjoner gjør det enklere å hente ut ressurser fra andre plattformer og vise det på infoskjermene dine. Det er både er både praktisk og effektivt.

Med integrasjoner vil innholdet i oppslagene dine dessuten oppdateres automatisk når du gjør endringer i systemet det er integrert mot. Slik viser skjermene dine til enhver tid relevant og aktuelt innhold.

Hent og vis innhold fra poulære systemer og tjenester

Vi har kjekke integrasjoner mot populære bedriftssystemer - som Microsoft Power Bi og Microsoft Kalender - og mot kilder til annet praktisk og relevant innhold for infoskjermer – som Yr og EnTur.

Integrajsoner mot systemer som krever innlogging for å få tilgang til data (såkalt autentisering), kobler du i vår løsning enkelt til fra en egen meny. Med noen få, enkle steg er du i gang og kan hente innhold og ressurser du vil bruke til å opprette oppslag.

Skjermbilde som viser samlingen av integrasjoner man finner i biblioteket

 

Integrasjoner mot systemer som ikke krever innlogging ligger helt klare for bruk i form av ferdige oppslags-maler. Det er enkelt, og det blir stilig!

Skjermbilde som viser samlingen av integrasjoner man finner i biblioteket

 

Mange kjekke integrasjoner - bli kjent med mulighetene!

Nedenfor går vi gjennom noen av integrasjonene og oppslags-typene for å vise mulighetene og gi deg tips og inspirasjon slik at du også kan få delt og utnytta ferdig innhold fra bedriftens plattformer, eller fra andre kilder.

Power BI

Power BI er blitt en populær måte å visualisere oppdaterte data og analyser av det som skjer i bedriften, og et Power BI-oppslag på en infoskjerm fremstår gjerne mer tilgjengelig og engasjerende enn tradisjonelle rapporter.

Med integrasjonen vår mot Power-BI er det enkelt å vise dashboards og nøkkeltall på infoskjermer, og mange erfarer at dette er en fin måte å øke interessen og engasjementet rundt mål og resultater i bedriften.

Kontorlandskap med infoskjerm som viser rapport med diagram

 

SharePoint

SharePoint-integrasjonen er en lettvint vei til å dele dokumenter og informasjon på infoskjermer. Slik kan du raskt og greit få delt og presentert viktig bedriftsinformasjon, dokumenter, nyheter og oppdateringer som er lagret i SharePoint.

Kalender

Å vise kalendere på infoskjermen er en super måte å synliggjøre hva som skjer til enhver tid. Kalender-oppslaget vårt er flittig brukt og gir en stilig og nyttig oversikt.

Skjermbilde som viser samlingen av integrasjoner man finner i biblioteket

 

Med Infoskjermen kan du enkelt vise kalendere uten autentisering ved å legge inn en ics-lenke fra hvilken som helst tjeneste som støtter dette formatet.

Samtidig vil aktivering av en kalenderintegrasjon tillate deg å vise ikke-offentlige kalendere og gi bedre tilgjengelighet til enhver tid. Vi har praktiske kalenderintegrasjoner både med Google og Microsoft.

Værmelding fra Yr

Integrasjonen vår mot Yr er utrolig populær. «Alle» vil ha været på infoskjermene sine - og med vår ferdige oppslags-mal for værmelding blir dette til et flott blikkfang og en nyttig oppdatering for publikumet ditt.

Skjermbilde som viser samlingen av integrasjoner man finner i biblioteket

 

Sosiale medier

Mange bedrifter og virksomheter bruker store ressurser og mye tid på å utforme innhold til sosiale medier. Med integrasjonene våre mot Facebook og Instagram, blir det enkelt å vise dette innholdet på også på infoskjermene dine.

En infoskjerm er et godt blikkfang, så dette er en fin arena til å synliggjøre SoMe-kanalene dine. Det kan skape nysgjerrighet og oppmerksomhet, slik at flere finner og følger.

Kollektivtransport med EnTur

Denne gir deg muligheten til å vise avgangstider for buss og trikk i sanntid på skjermene dine. Finn «dine» buss-stopp så har du et supert oppslag som mange vil sette pris på.

Skjermbilde som viser samlingen av integrasjoner man finner i biblioteket

 

Strømpriser

I strømpris-oppslaget vårt er strømprisene levert av hvakosterstrommen.no. Her velger du hvilket område du ønsker å vise strømpriser fra, og med det kan du vise dagens strømpris i et stilig oppslag på skjermene dine.

Bilder, Emojier og Ikoner

Tekst & Bilde-oppslaget vårt er nok oppslags-typen som er aller mest brukt. Dette er et perfekt format for å gi en viktig beskjed i en fei, dele en kunngjøring, komme med en påminnelse eller vise frem nyheter og oppdateringer.

Innbakt i denne oppslagstypen finner du hele 3 kjekke integrasjoner som til sammen gir deg direkte tilgang til

  • et hav av bilder fra bildebanken Unsplash
  • den kjekke samlingen av de super-populære, store emojiene våre
  • og stilige, store ikoner fra Phosphoricons

Alle tre er hver på sin måte kjempefine å bruke for raskt og enkelt å legge til noe visuelt i et oppslag.

Skjermbilde som viser samlingen av integrasjoner man finner i Infoskjermen-biblioteket

 

Kom i gang med integrasjoner

Som du ser, åpner integrasjoner for en rekke fine muligheter for infoskjermer. Dette er bare noen av dem!

Hvis du kjenner Infoskjermen fra før

Vær nysgjerrig og eksperimenter gjerne! Det et er den beste veien til gode infoskjermer! Vi tipper at du har vært borti mye av dette allerede, men hvem vet? Kanskje du oppdaget noe nytt du fikk lyst å ta i bruk? Sjekk det ut!

Hvis Infoskjermen er nytt for deg

Da vil vi oppmuntre deg til å starte en gratis prøveperiode. Da kan du teste og utforske så mye du vil i 30 dager. Det er helt uforpliktende, og du får tilgang til all funksjonalitet med en gang.

Ta gjerne kontakt!

Og du - lurer du på noe? Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Vi hører gjerne fra deg!

Skjermbilde som viser samlingen av integrasjoner man finner i biblioteket

 

Har du spørsmål
eller lurer du på noe?

Ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg!

Torleiv
Torleiv
Leif
Leif
Andreas
Andreas
Te'ena
Te'ena
Sara
Sara
Kristoffer
Kristoffer
Georg
Georg
Barbro
Barbro
Petter
Petter
Jon Håvard
Jon Håvard
Jon Kristian
Jon Kristian

Kanskje er du også interessert i ... ?