Infoskjermen sin logo

Bli forhandler av Infoskjermen

- I tillegg til provisjon kan vi tilby en fantastisk gøy løsning å selge!

venteområde med infoskjerm

Ønsker å hjelpe flere

Vi liker å gjøre det enkelt for folk! Med Infoskjermen lar vi vanlige mennesker i bedrifter, organisasjoner og virksomheter vise innhold på infoskjermer på en enkel, stilig og effektiv måte.

I dag har vi 3500 fornøyde kunder i 27 land! Den internasjonale versjonen av Infoskjermen heter PinToMind. Og det er alle de kjekke kundene våre, både i Norge og rundt omkring i verden, som gjør oss 100 % gira på å fortsette å tilby og utvikle tjenesten vår. Vi lover å gjøre det vi kan for å gjenkjennes som de som står bak verdens enkleste infoskjermløsning.

De aller fleste kundene våre har funnet oss gjennom "jungeltelegrafen" eller søk på Internett; - det er mange igjen vi skulle ha hjulpet!

Enkelt, smart og rimelig

Infoskjermen er enkel å bruke, vi har fornuftige priser og noen er ganske overbevist om at vi har verdens beste support! Og, ikke minst, vi har velprøvd funksjonalitet som bare virker i hverdagen, som stadig forbedres og utvikles videre, med fortløpende releaser!

Det enkelt å forholde seg til Infoskjermen. Jeg gir bare nye brukere en kort innføring, så er de i gang. Som IT-ansvarlig arbeider jeg med mye forskjellig programvare. Infoskjermen er veldig stabil! Det er aldri noe tull. Ikke noe nedetid. Det bare kjører og går!

Egil Moldskred
Egil Moldskred
Revmatismesykehuset
Quote mark

Enkelt, også for forhandlere

Provisjon beregnes ut fra hvilken prisplan kunden velger, og i en egen rapport i systemet finner du til enhver tid oversikt over kunder, og grunnlag for provisjonsfaktura.

Forhandlere kan også ha egne nettverk. Et nettverk gjør det enkelt å hjelpe kundene, eller å dele ressurser og innhold - genialt for større bedrifter og organisasjoner, men også for innholdstilbydere og forhandlere. Og det koster ikke noe ekstra!

Av egen erfaring vet vi at Infoskjermen er fryktelig gøy å selge! Vil du være med?

Prøv gratis og les våre utstyrsanbefalinger

Vi har bare lyst at du selger Infoskjermen hvis du er overbevist om at Infoskjermen er den beste løsningen for de du tenker på. Opprett en gratis prøveperiode for å teste, og hvis du blir forhandler gjør vi dette om til en permanent gratis demokonto.

Infoskjermen kan brukes på mange typer utstyr, men vi har klare anbefalinger når kunder skal kjøpe nytt utstyr. Hvis du er forhandler av utstyret vi anbefaler, og gjerne også kan hjelpe kunder i gang med dette, har du et ess i ermet!

Ta kontakt

Høres dette interessant ut? Send et "Hei" til oss, så tar vi det derfra!

   

Jeg sier alltid: Bruk Infoskjermen! Infoskjermen er noe alle kan få til, og avhenger ikke av ledere med teknisk erfaring. For oss har Infoskjermen vært en utelukkende positiv erfaring!

Steve Bartlett
Steve Bartlett
Samaritans
Quote mark

Har du spørsmål
eller lurer du på noe?

Ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg!

Torleiv
Torleiv
Leif
Leif
Andreas
Andreas
Te'ena
Te'ena
Sara
Sara
Kristoffer
Kristoffer
Georg
Georg
Barbro
Barbro
Petter
Petter
Jon Håvard
Jon Håvard
Jon Kristian
Jon Kristian