Infoskjermen sin logo
Innblikk
Griffin School, Texas

Har glede og nytte av infoskjerm-løsning i skolehverdagen

Calendar Sist oppdatert 17.02.2022 av

Griffin Soccer player

Griffin School er en videregående skole i Austin, Texas, som underviser i akademiske fag. Samtidig tilbyr de en rekke kreative fag. Satsingen på kreativitet viser godt igjen overalt på skolen, med variert og flott elevarbeid som utsmykker rommene. I skolens resepsjonsområde er det imidlertid også noe annet som har fått plass på veggen: En infoskjerm! 🌟😃

Med Infoskjermen har vi rett og slett funnet en perfekt løsning for en organisasjon som vår, både med tanke på brukervennlighet, funksjonalitet og pris.

Angela Eaton
Angela Eaton
Griffin School
Quote mark

I resepsjonen erfarte de nemlig at mange av de samme spørsmålene ble stilt igjen og igjen. Derfor ønsket de å finne en mer effektiv løsning for informasjonsdeling. Det var da idéen om en infoskjerm kom opp, og Angela Eaton, utviklingsansvarlig ved Griffin School, begynte å orientere seg om mulighetene.

Resepsjon med infoskjerm

Brukervennlighet og pris avgjorde

– Vi gjorde et Google-søk, og undersøkte flere alternativ, forteller Angela. Men for oss skilte Infoskjermen seg ut fordi den fremstod som svært enkel i bruk. I tillegg var prisen på et nivå som passet en forholdsvis liten organisjasjon som vår. Vi syntes det virket som akkurat det riktige for oss, slår hun fast.

Siden har en infoskjerm hatt fast plass i resepsjonen, og det er Angela og driftsansvarlig Dee Chapman som legger ut det meste av innholdet som publiseres. De gleder seg begge over at det hele er akkurat så brukervennlig og enkelt som de håpet på.

Griff

Oppslag som gir oversikt

I dag bruker de Infoskjermen til mange og varierte oppslag. I sidestolpen hentes hendelser fra skolens kalendere automatisk, slik at den viser en alltid oppdatert oversikt over dagens program. I tillegg legger de jevnlig ut oppslag med informasjon i forkant av ulike arrangement og samlinger ved skolen.

Oppslag som fremmer trivselen

Foruten de rent informative oppslagene, publiserer Angela, og Dee, også mange trivselsfremmende oppslag på Infoskjermen.

For eksempel legger de inn et hyggelig gratulasjonsoppslag hver gang noen har bursdag. 🎉 Og da en elev nylig vant en pris for et fotografi, ble det prisvinnende bildet og vinneren hedret i et oppslag som alle kunne se. 🏆

Infoskjermen blir også tatt i bruk når skolen tar imot besøkende. – I løpet av året kommer ungdommer innom for å hospitere. Da synes vi det er fint å gi dem et vennlig velkomst-oppslag på Infoskjermen, samtidig som vi får gjort studenter og lærere oppmerksomme på at vi har en gjest, forteller Angela.

Et trivelig oppslag som går igjen er dessuten oppsummeringen i tekst og bilde over ukas høydepunkt ved skolen - et fast innslag som Dee har innført.

Skolebygning

Praktisk for en skole

I tillegg til skjermen i resepsjonen har skolen tatt i bruk Infoskjermens mobilapp, Infoskjermen Go. – Muligheten til å bruke mobil-appen er virkelig super! sier Angela, og viser til at informasjon rett inn på mobilen passer mange av studentene veldig godt.

Hun trekker også frem at Infoskjermen Go gjør det mulig å gi foreldrene tilgang til informasjonen som deles, og de opplever at en slik utvidet tilgjengelighet er veldig praktisk på en skole.

– Med Infoskjermen har vi rett og slett funnet en perfekt løsning for en organisasjon som vår, både med tanke på brukervennlighet, funksjonalitet og pris, oppsummerer de.

Skolebygning

Bildene er brukt med tillatelse fra skolen. Bilder av fotballspiller og griffen er hentet fra Griffins presentasjonsvideo på Vimeo.

*Infoskjermen heter PinToMind utenfor Norge.

Har du spørsmål
eller lurer du på noe?

Ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg!

Torleiv
Torleiv
Leif
Leif
Andreas
Andreas
Te'ena
Te'ena
Sara
Sara
Kristoffer
Kristoffer
Georg
Georg
Barbro
Barbro
Petter
Petter
Jon Håvard
Jon Håvard
Jon Kristian
Jon Kristian

Kanskje er du også interessert i ... ?