Infoskjermen sin logo
Innblikk
Revmatismesykehuset i Haugesund

Informerer både ansatte, pårørende og pasienter via infoskjermer

Calendar Sist oppdatert 06.04.2022 av

I den lyse og romslige foajeen er det fyr i peisen, og overalt er det gjort små, omtenksomme grep for å myke opp og skape en trivelig og lun atmosfære. Samtidig lyser det rent, ryddig og oversiktlig av det topp moderne Revmatismesykehuset i Haugesund. Se hvordan de bruker Infoskjermen aktivt som informasjonskanal til både pasienter og ansatte, og samtidig som et virkemiddel til å holde den ryddige og oversiktlige linja!

Foaje på sykehus

Det er trivelig i den lyse og romslige foajeen på Revmatismesykehuset. (Bildet er arrangert, og personen på bildet er ikke pasient ved sykehuset.)
Haugesund Sanitetsforenings Revmatismesykehus AS er et spesialsykehus for pasienter med revmatiske sykdommer, og for pasienter med ulike typer hudsykdommer. Sykehuset er et privat, ideelt sykehus i spesialisthelsetjenesten og er heleid av Haugesund Sanitetsforening. Sykehuset tilbyr poliklinisk behandling, men har også innleggelser for rehabilitering, utredning og operasjoner.

Infoskjermene gir svar på spørsmål

Ved Revmatismesykehuset finner du infoskjermer både i foajeen, restauranten og i noen av avdelingene.

Egil Moldskred, IT-ansvarlig ved sykehuset, har planer om flere, for det kommer stadig ønsker om tilgang til tjenesten fra ansatte som enda ikke har en infoskjerm på sin avdeling. De ser blant annet at bruk av Infoskjermen som informasjonskanal gir vesentlig færre spørsmål.

– Nå er det ikke det at vi ikke vil svare på spørsmål, sier Egil blidt og overbevisende. Men det er utvilsomt en fordel for både de ansatte og pasientene med lett tilgjengelig informasjon.

– Det gjelder særlig de vanligste spørsmålene, det som mange lurer på når de kommer hit. At dette besvares enkelt med et blikk på en infoskjerm, opplever vi som et gode for alle parter, utdyper konstituert kontorleder Åse Helene Tvedt, og nevner for eksempel spørsmål om parkering.

Egil Moldskred

Egil Moldskred, IT-ansvarlig ved sykehuset.

Enkelt å differensiere informasjonen

Egil forklarer at de differensierer informasjonen som vises på hver enkelt skjerm. I avdelingen for rehabilitering, der pasientene som oftest er innlagt for en periode på noen uker, er det for eksempel en fin mulighet å kunne legge ut dagsprogram.

Ventesone med infoskjerm

På Infoskjermen vises blant annet informasjon om aktiviteter i forbindelse med rehabiliterings-opphold på sykehuset. (Bildet er arrangert, og personen på bildet er ikke pasient ved sykehuset.)

– Når pasienter kommer til et rehabiliterings-opphold, oppfordrer vi dem alltid til å følge med på infoskjermene, sier han.

På den måten får pasientene fortløpende del i informasjon om noen av mulighetene oppholdet gir, med turer, kurs, og trenings-opplegg.

– For ikke å glemme menyen i restauranten i toppetasjen, legger han til med et smil.

Det mest populære oppslaget?

Ja, for her i gården er det ikke snakk om kantine eller kafé. Revmatismesykehuset har rett og slett etablert sin egen Restaurant Utsikten i byggets 7. etasje, med glassvegger og panoramautsikt mot byen, Karmsundet og havet i vest. 🤩

Den besøkes flittig av både pasienter, gjester og ansatte, og dagens meny er et viktig og populært oppslag på alle husets infoskjermer. – Kanskje det mest populære? gjetter Egil.

Meny-oppslaget styres fra topp-etasjen, av kjøkkensjef Gro Håland og noen av kollegaene hennes i restauranten. – Det er ikke vanskelig i det hele tatt, sier hun, og forteller at om hun skulle komme til å glemme å publisere dagens meny, blir den fort etterspurt. 😃

Infoskjerm i sykehusrestauranten

Kjøkkensjef Gro Håland (foran), og kollegaene hennes i Restaurant Utsikten bruker Infoskjermen til å dele dagens meny.

En enkel og svært stabil løsning

– Det er enkelt å forholde seg til Infoskjermen, bekrefter Egil. Han viser til at de er mange brukere av denne løsningen på sykehuset, og aldri er det noen som lurer på noe.

– Jeg bare gir dem en kort innføring ved oppstart, og så fungerer det, sier han fornøyd.

Resepsjonist

Infoskjermene på sykehuset administreres enkelt fra medarbeidernes pc-er. (Bildet og innhold på skjermene er arrangert.)

Han legger til at han opplever Infoskjermen som et skikkelig stødig system.

– Som IT-ansvarlig arbeider jeg med mye forskjellig programvare. Infoskjermen er veldig stabil! Det er aldri noe tull. Ikke noe nedetid. Det bare kjører og går!

Det enkelt å forholde seg til Infoskjermen. Jeg gir bare nye brukere en kort innføring, så er de i gang. Som IT-ansvarlig arbeider jeg med mye forskjellig programvare. Infoskjermen er veldig stabil! Det er aldri noe tull. Ikke noe nedetid. Det bare kjører og går!

Egil Moldskred
Egil Moldskred
Revmatismesykehuset
Quote mark

Bidrar til en ryddig linje

Og så er det én ting til han liker svært godt med Infoskjermen: Å slippe alle lappene. 😅

– Vi trenger ikke lenger å fylle vegger og tavler med mer eller mindre utdaterte papir-oppslag, og pasientene våre kan gå herifra med færre informasjonsskriv i hendene enn før, mener han.

Han forteller at de oppfordrer aktivt til å bruke Infoskjermen i stedet for papir. Og resultatet? 👉 For oss som kommer på besøk ser det ut til å være både ryddige vegger og informasjon som når fram! Inspirerende! 🤩

Sykehusavdeling

Infoskjermen erstatter papir-oppslag og bidrar til ryddige vegger.

Prøv Infoskjermen

Ble du også inspirert? Kanskje oppdaget du en ny måte å bruke Infoskjermen på? Eller kanskje du fikk lyst å prøve Infoskjermen for din organisasjon?

Du er alltid velkommen til å teste løsningen vår. Du kan selv opprette en gratis og uforpliktedne prøve-konto her, eller du kan ta kontakt med oss direkte hvis du har spørsmål eller ønsker råd! 😊

Lærerike og inspirerende kundehistorier

Vi i Infoskjermen vil si tusen takk for oss på Revmatismesykehuset. 🙏😊 Det betyr mye for oss å få innblikk i hvordan kundene våre bruker Infoskjermen. Det er sånt som vi lærer og blir motivert av! ✨

Kanskje du også sitter på erfaringer med Infoskjermen som du gjerne vil dele med oss? I så fall hører vi mer enn gjerne fra deg! 😊

Har du spørsmål
eller lurer du på noe?

Ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg!

Torleiv
Torleiv
Leif
Leif
Andreas
Andreas
Te'ena
Te'ena
Sara
Sara
Kristoffer
Kristoffer
Georg
Georg
Barbro
Barbro
Petter
Petter
Jon Håvard
Jon Håvard
Jon Kristian
Jon Kristian

Kanskje er du også interessert i ... ?