English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Ugoos – gir nytt liv til gamle skjermer

Publisert 08.05.2023 av Favo

Når du kjøper nye skjermer anbefaler vi skjermer som er laget for å være infoskjermer. Men hvis du allerede har skjerm kan du svært ofte fortsette å bruke denne. Det er bra for både budsjettet og miljøet. ♻️ 😊 Ved å bruke Ugoos kan du gi nytt liv til gamle skjermer! 💫

Ugoos – gir nytt liv til gamle skjermer

Hvordan det?

Skjermen du skal bruke som infoskjerm må kunne vise en oppdatert nettleser i fullskjerm. Denne muligheten mangler dessverre ofte på eldre utstyr. Dette kan du likevel løse ganske enkelt – med Ugoos! 😊

Ugoos - vår anbefaling

Vi har testet den lille, smarte TV-boksen Ugoos X4Q Pro på flere testskjermer, over tid. Dette er vi så fornøyde med at Ugoos er vår anbefaling når du har en skjerm du vil bruke, men der skjermen mangler innebygd eller kompatibel nettleser. 💫

Tidligere har vi anbefalt Chromebox, og mange av kundene våre bruker disse. Om du er en av dem, er det ingenting i veien for at du kan fortsette med det. 👍 Chromebox har i mange år vært en god løsning, men innføring av årlig avgift til Google og endring i oppsett gjør at den har en usikker fremtid.

Lisensfri og rimelig løsning

Ugoos X4Q Pro er basert på Android 11. Android er lisensfritt - noe som bidrar til å gjøre Ugoos til en meget gunstig løsning også med tanke på pris. Denne nyeste modellen av Ugoos, er dessuten enda lavere priset enn tidligere modeller.

Installasjon og oppsett

Ugoos-boksen kobles til skjermen du har via en HDMI-port. I tillegg kobler du den til strømnettet via vanlig stikk-kontakt. Boksen er liten og kan derfor enklere gjemmes bak skjermen hvis du ønsker det.

På hjelpesidene våre finner du en veiviser for å installere player-appen vår som brukes for Ugoos X4Q Pro. Om du følger veiviseren, er du er i gang på få minutter! ⏱

Kom i gang - med skjermen du allerede har

Ønsker du å komme i gang med visning av Infoskjermen med en skjerm du allerede har? Du får tak i Ugoos gjennom vår samarbeidspartner Assist, - og prisen finner du her. Assist kan også være behjelpelige med installasjon og oppsett som en tilleggstjeneste.

Kontakt Johannes Helgeland på e-post johannes@assist.no eller telefon 928 99 910 for å få hjelp eller for å bestille.Arkiv over alle blogginnlegg
« Få liv i skjermene dine med Infoskjermen!   ||   10 tips til innhold på infoskjermer »