English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Gratis app til glosetrening 🎉

Publisert 07.09.2021 av Favo

Bare for å ha sagt det først som sist: - Glosetrening har lite med infoskjermer å gjøre...🤣 Men vi i Infoskjermen elsker å lage enkle løsninger for hverdagslige utfordringer - og vi liker å dele dem med verden! 🥳 Derfor har vi laget en liten app for glosepugging, som du finner i nettleseren din! Den heter Glosepus. 😺 Glosepus er helt gratis og krever ingen registrering. Finn ut mer, og prøv gjerne selv!👇

Gratis app til glosetrening 🎉

Muligheter med Glosepus

Du kjenner noen du også, gjør du ikke? Som må pugge gloser? Hver uke? Her er noen av mulighetene Glosepus gir:

Obs, alle lærere!

Og: – Hei, lærer:🙋🏻‍♀️ Det er også mulig å dele ukas gloser ved hjelp av en lenke, eller ved å legge til en QR-kode på en lekseplan eller noe annet du deler ut.

Studentarbeid vi er stolte over!

Husker du Karen, som hadde sommerjobb hos oss? Hun studerer datateknologi, og nå i sommer tok hun ansvar for utviklingen av Glosepus, som sitt første store nettsideprosjekt.👏 Georg, som arbeider i en deltidsstilling hos oss ved siden av studier i kommunikasjonsteknologi, var veileder. Han sørget for siste finish nå like før publiseringen.✨

Karen og Georg har gjort en knallbra jobb med Glosepus, og det hadde vært utrolig kjekt om denne appen kunne bli et løft og en hjelp til noen i glosetreningen!🙌

Hjelp oss å dele nyheten om Glosepus🎉

Så nå håper vi at du, enten du er lærer, mor, far, bestemor, bestefar, tante, onkel, søster, bror, venn eller uvenn... vil hjelpe oss å dele dette med noen du tror kan ha glede av glosepugging med Glosepus:👇Arkiv over alle blogginnlegg
« Gjett hvorfor vi er så glade!? 🥳🎉   ||   Ferdig refleks-oppslag til deg + tips til kampanjer med Infoskjermen »