English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

7 gode grunner til å bruke infoskjermer

Publisert 30.06.2020 av Favo
7 gode grunner til å bruke infoskjermer

Mange ting å huske på? Mye informasjon som skal deles? Beskjeder som drukner i havet av e-poster? Vår måte å møte dette på er å bruke infoskjermer, og vi har utviklet løsningen Infoskjermen.no for å bidra til en enklere og mer effektiv informasjonsdeling i bedriftshverdagen. Her er 7 gode grunner til at bruk av infoskjermer er en genial løsning for deg og bedriften din.

1. Alle vet hva som foregår 👍

En infoskjerm er en moderne digital oppslagstavle som gir deg en enestående mulighet til å sørge for at alle vet hva som foregår i bedriften din. Med en infoskjerm kan du dele kunnskap og informasjon, men også skape forventing og engasjement.

La for eksempel besøkende som venter i resepsjonen få…

Eller la de ansatte få…

En infoskjerm kan tilpasses ulike rom og alle slags målgrupper. Her er det mange muligheter!🤩

Alle vet hva som foregår

2. Del aktuell og oppdatert informasjon 💬

«Ikke enda en flate å oppdatere,» sukker du kanskje, og tenker på oppslagstavla som flyter over av gammelt innhold, eller bedriftsbloggen som ikke har hatt et nytt innlegg siden i fjor. Noe av det geniale med infoskjermer er nettopp at de er enklere å holde oppdatert. Mye av innholdet hentes automatisk fra kilder med allerede oppdatert innhold, som for eksempel bedriftens kalendere eller kanalene dine i sosiale medier.

Med løsningen vår kan dessuten både publisering og avpublisering enkelt tidsstyres slik at det automatisk bare er aktuelt innhold som vises. Du administrer det hele oversiktlig og greit på din brukerkonto hos oss, fra hvor som helst i verden. Det eneste du trenger er en nettleser og nettilgang. Det du vil publisere blir tilgjengelig på de fysiske skjermene akkurat til den tiden du har valgt. Med appen Infoskjermen Go kan dine ansatte dessuten få alle oppdateringene rett inn på den skjermen de kikker mest på i løpet av en dag - mobiltelefonen. 🖥📲

Del aktuell og oppdatert informasjon

3. Fang oppmerksomheten 👀

På en infoskjerm kan du vise variert innhold. Ikke minst er det en super flate for deling av bilder eller videoer. Det å kunne bruke slike visuelle elementer i informasjonsdelingen er noe av det som virkelig kan fange oppmerksomhet hos dem du vil nå. Med Infoskjermen er det lettvint å dele bilder i ulike visninger eller lage skreddersydde oppslag med en kombinasjon av tekst og bilde. Du kan også vise bedriftens egne videoer ved å laste dem direkte opp i et video-oppslag, eller du kan vise aktuelle videoer fra YouTube.

4. Skap engasjement 👩‍🏭

En infoskjerm er en perfekt kanal til å dele gla-meldinger, til å mimre rundt hyggelige fellesopplevelser, eller juble over lanseringen av nytt produkt. Dette er oppslag som fort vekker begeistreing og god stemning. Og hva med en nedtelling til noe dere ser frem til? Tidtelleroppslaget vårt skaper forventning og engasjerer og er derfor veldig populært.

5. Stilig og funksjonelt 💪✨

Å bruke infoskjermer gir deg muligheten til å skape moderne, pene og funksjonelle oppslagstavler i resepsjonen, møterommet, kantina, eller akkurat der du måtte ønske. For å gjøre det enkelt for deg å det til å se stilig ut, har vi i infoskjermsløsningen vår lagt klar en rekke ferdige maler, og vi lar deg velge fritt mellom våre poulære bakgrunnsdesign eller bakgrunnsbilder. Du kan bruke dem som de er eller laste opp logo og tilpasse dem med farger som matcher din bedrift. Det er også mulig å laste opp egne bakgrunnsbilder om du ønsker det.

Stilig og funksjonelt

6. Tid spart! ⏱

Informasjonsdeling tar tid. Nettopp derfor er det viktig å ha gode redskaper for dette. Vi har troa på at en infoskjerm kan være akkurat det effektive verktøyet du trenger i denne sammenheng. Det finnes mange løsninger for bruk av infoskjermer. Det fine med tjenesten vår er at den kan brukes uavhengig av forkunnskaper og teknisk kompetanse. Vi har gjort det enkelt for deg å få det til! Dermed slipper du å pønske ut en løsning fra grunnen av, eller å bruke en allerede knapp tidsressurs på systemer som ikke virker.

Hos oss får du en fiks ferdig pakke som fungerer og som gjør det lett å få på plass den informasjonsflyten du drømmer om. Alt er nøye utprøvd og utarbeidet nettopp med tanke på at du skal spare tid på informasjonsdeling og få mer tid til det som er viktig for deg.

Spar tid

7. En god investering 💰

En infoskjerm-løsning er med andre ord en investering du vil få mye igjen for. For at du selv skal kunne se og erfare hva det kan bety for deg og bedriften din å satse på en slik løsning, tilbyr vi deg å prøve Infoskjermen kostadsfritt i 30 dager.

Har du ikke de fysiske skjermene på plass enda? Ikke la det stoppe deg fra å starte en gratis prøvekonto. Du kan komme godt i gang ved å teste løsningen vår på din egen datamaskin. Er du klar for å finne en ny og bedre informasjonsflyt i din bedrift? Prøv Infoskjermen gratis og uforpliktende i 30 dager og få tilgang til all funksjonalitet med en gang! 😄

En god investering

Og du… Skulle det dukke opp spørsmål underveis er vi selvsagt der for deg! På hjelpesidene våre finner du nyttige og klargjørende artikler om det du måtte lure på. Og om du fremdeles står fast, er våre blide medarbeidere på kundesupport alltid klar til å hjelpe. Vi brenner for at det skal være enkelt for deg å sette opp og drifte innhold på infoskjermene dine og vil gjøre det vi kan for at vår løsning skal fungere optimalt for deg.Arkiv over alle blogginnlegg
« Infoskjermen hos NLM Gjenbruk   ||   Infoskjermen på Fargerike Malerboden »