English Svenska Dansk Norsk

 

Master - mulighet for oversikt sentralt

Lokalt eierskap, sentralt initiativ

Master er en tilleggskonto uten egne skjermer, for å spre informasjon til avdelinger som har egne kontoer. I store organisasjoner kan kombinasjonen av lokale kontoer og en sentral Master være gunstig.


Illustrasjon av Master i flere bygninger

Lokalt eierskap til lokale skjermer

Lokale kontorer, verksteder, fabrikker og andre kan opprette egne kontoer med skjermer og brukere. De får 30 dagers prøvetid, og velger etter dette en prisplan som passer dem.

Alle kontoer styrer seg selv, har lokale brukere og viser lokal informasjon. I tillegg vises den informasjonen som hovedkontorets Master-konto publiserer til dem.

"Hovedkontorfunksjon" og sentralt initiativ

Masterkonto er kontoen for hovedkontoret; Fra Master-kontoen kan man spre fellesinformasjon til skjermer i hele organisasjonen med få tastetrykk. Man kan også tilpasse oppsett og layout på alle skjermer i organisasjonen.

Gratis Master-konto uten egne skjermer

Master-konto er gratis - den fungerer som en fellesfunksjon for kontoer som følger vanlige prisplaner. Den har ingen egne skjermer, men kan publisere oppslag til skjermer på kontoer som blir tilknyttet denne Master-kontoen. Det er ikke begrensninger på hvor mange vanlige kontoer du kan knytte til en Master-konto. Du kan gjerne kombinere Master med Flexi-kontoer.

Kom i gang!

  1. Opprett en ny konto uten skjermer, som du kaller noe med Master.
  2. Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no og be oss om å gjøre denne kontoen til en Master-konto.
  3. Administratorer fra de vanlige kontoene, må ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no for å gi tillatelse til at kontoene deres tilknyttes Master-kontoen.