English Svenska Dansk Norsk
Hjelpesider for Infoskjermen
Illustrasjon frivillig arbeid

Frivillig - for ideelle og frivillige

Lav flat pris og full funksjonalitet

Hvem kan få Frivillig?

Idrettslag, menigheter, korps, klubber, lag, speidergrupper og andre kan få frivillig. Det samme gjelder større organisasjoner og enheter eid av disse.

Illustrasjon av at Infoskjermen støtter vafler og kaffe

For å bli godkjent for å velge Frivillig må laget drive ideellt eller frivillig arbeid på ikke-fortjenestebasert og ikke-offentlig basis, for det vesentligste basert på gaver, innsamlede midler eller frivillig tidsbruk, og ikke ha et kommersielt formål. Virksomheter som er eid av en organisasjon som oppfyller kravene kan også godkjennes.

Kontakt oss for å bli godkjent, eller om du lurer på om du er kvalifisert!

Kom i gang!

Opprett gratis prøvekonto, og kontakt oss på support@infoskjermen.no for å få åpnet for Frivillig!

Hvis du allerede har konto kan du kontakte oss for å bytte til Frivillig; du får faktura for et nytt år, med fratrekk av perioden som gjenstår av forrige faktura.

Detaljer

Om dere allerede er kunde hos Infoskjermen, kan vi ikke tilbakebetale eller gi rabatt på betalinger som er gjort før prisplanen ble endret til Frivillig.

Vi beholder retten til å avslutte Frivillig-kontoen på grunn av misbruk av den nedsatte prisplanen eller andre omstendigheter.

Vi gir tommel opp for utdannelse og Infoskjermen ble startet som et produkt for skoler. Derfor er alle våre priser tilpasset skole og utdannelse, og sånne organisasjoner kvalifiserer seg derfor ikke for ytterligere rabatt (Frivillig).

Kan kombineres med gratis Master-konto

I tillegg til lokale kontoer kan f.eks. et hovedkontor opprette en gratis MASTER-konto for å administrere innhold og layout til flere kontoer samtidig!

Illustrasjon av vaffelhjerte

Alle kontoer styrer seg selv, har lokale brukere og viser lokal informasjon. I tillegg vises den informasjonen som hovedkontorets Master-konto publiserer til dem.

TILBAKE TIL HJELPESIDER