Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk

Vær En Proff På Å Holde Alle Informert!

GRATIS PRØVEPERIODE
I 30 DAGER

Prøv gratis nå
* Ved å registrere godtar du våre betingelser.

- full tilgang til all funksjonalitet
- helt uforpliktende, ingen betalingsinformasjon
- avslutt prøveperioden din når som helst

Proffe skjermer

En rød tråd hos mange av kundene våre, er at de valgte infoskjermen.no pga brukervennlighet og at skjermene tar seg fint ut, og "ser proffe ut".

Grunnen til at vi valgte deres løsning for våre infoskjermer faller i all hovedsak på at løsningen er genialt enkel i bruk samtidig som resultatet er pent og profesjonelt.
Andreas Cittlau, Christian Michelsen Research


I dag bruker 2400 ulike arbeidsplasser vår infoskjermsløsning til å informere om det som er viktig for dem på en veldig enkel måte.Brukervennlig

Det at løsningen er enkel å bruke, gjør at flere kan dele på oppgaven med å lage oppslag til infoskjermene.

Jeg har testet deres produkt, og finner det meget anvendelig. Jeg ser at det er så enkelt i bruk at hvem som helst kan bruke verktøyet til å formidle informasjon.
Sveinung Pedersen, Nor Lines AS

Dette trenger ikke lenger være noe kun IT-ansvarlig kan ta seg av, - infoskjermen.no er en løsning alle og enhver enkelt kan lære seg å oppdatere selv.PRØV GRATIS NÅ!

Kan oppdatere fra hvor som helst

Det faktum at dette er en tjeneste hvor alt skjer via internett, gjør det også mulig å oppdatere fra hvor som helst, når som helst. Øystein Hauge, seniorrådgiver ved Kriminalomsorgen Hustad fengsel skrev at infoskjermen.no oppfylte kravene deres:

Øystein Hauge, Kriminalomsorgen Hustad fengsel

Vi fikk også høre om en kommune hvor IKT-gruppen foretok en vurdering av forskjellige tilbydere av infoskjermer, og konkluderte med at infoskjermen.no er løsningen de vil anbefale. Der er også positive tilbakemeldinger fra folk som ser infoskjermene, noe selvfølgelig både kunden selv og vi gleder oss over.

God kundeservice

Det oppmuntrer også å få positiv tilbakemelding fra kommuner, som dette fra Mari Mæland fra Granvin Herad:

Reaksjonen hos våre interne brukere har vært veldig positiv, også kundene som kommer på besøk er imponerte, det ser jo så proft ut. :) I tillegg er ikke prisen for dette avskrekkende, og det betyr veldig mye i en liten fattig kommune... Det er ikke mye kontakt jeg har hatt med kundeservice hos dere, men det lille som har vært er veldig positivt.
Mari Mæland, Granvin Herad

Det lønner seg å bruke infoskjermen.no

Når det gjelder økonomi er det interessant å legge merke til at folk på flere måter finner at det svarer seg for dem å ha konto med infoskjermen.no. De bruker rett og slett for mange ressurser på infoskjerm om de skal prøve å gjøre det helt selv:

Vi har ikke ressurser til å bruke for mye tid på en informasjonsskjerm. Etter å ha fått testet løsningen deres, ser det ut til at vi får lagt ut den informasjonen vi ønsker på en enkel og god måte.
Børre Thorkildsen, Ålesund voksenopplæringssenter

Informer som en proff

Lurer du på noe?


Kontakt oss, - vi vil gjerne hjelpe deg! Bilde av Infoskjermen-teamet