Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk

V8 - Stil og kraft til dine skjermer

Vi feirer 5-årsjubileum for infoskjermen.no! Årene har gitt oss erfaring, med tilbakemeldinger fra dere som en viktig del. V8 er et produkt av dette, grunnmuren for årene som kommer. Vi har jobbet lenge med dette, og gleder oss over å kunne vise det fram!

Mer personlighet til skjermene

En infoskjerm utrykker noe om din virksomhet, både internt og for besøkende. V8 gjør det lettere å gi skjermene dine et personlig preg. Last opp din egen logo og velg en bakgrunn og bunnlinje som kler den.

Sidestolpe med flere oppslag samtidig

I sidestolpen vil det første oppslaget alltid vise. Andre oppslag vil rullere som før. Dette gjør at du alltid kan vise en værmelding eller tidteller, samtidig som kalendere, beskjeder, menyer m.m. rullerer under.

Bunnlinjen har blitt voksen

Bunnlinjen har vokst fra to til tre linjer, - se for en forskjell det utgjør! Holder du beskjeden under 4 linjer, kan du også her ha en melding som står kontinuerlig, mens annen informasjon rullerer på skjermen.

Bunnlinjen har også klokke, og et eget sted for logo. Den kan være hvit eller gjennomsiktig, og kan pyntes opp med stilfull dekor.

Typografi for lesbarhet og stil

Vi har valgt en eksklusiv font som heter Proxima Nova for å vise innholdet på dine skjermer. Den er stilfull, men samtidig enkel å lese, vennlig, og har en personlighet vi liker. Vi tror den vil tjene skjermen godt!

Sosiale oppslag

Sammen med V8 får du mulighet til å vise Facebook, Instagram og Twitter. Sosiale oppslag er fremdeles under utvikling, men du kan allerede nå begynne å teste!Slik bytter du til V8

Gå til "Skjermer" og velg "Innstillinger" for skjermen. Hvis du har flere skjermer kan du enkelt kopiere den nye layouten til de andre skjermene.

Veien videre

V8 er en stor oppdatering som danner grunnlaget for veien videre. Vi har mange spennende planer, og klarer nesten ikke vente med å starte på neste kapittel. Vi kan røpe så pass at integrasjon med sosiale medier og bedre oppslag for bilde og tekst står høyt på prioriteringslista.

Vi gleder oss!