3.0 BETA

Enkelt, dynamisk og kraftig!

Gjør deg klar for vår største oppdateringen noensinne! Vi takker for tilliten fra alle våre 3125 kunder, og gir 100% gass videre 🚀. Enda enklere, mer dynamisk og mye mye kraftigere!

Video - Kort introduksjon 4 MIN
Vi endrer none begreper for klarhet og bedre oversikt. Men det aller meste vil du kjenne igjen.
Skjermer blir til kanaler
En kanal kan vise oppslag i flere områder. En kanal kan vises på flere enheter, og du bytter kanal på enheter sømløst og øyeblikkelig.
Enheter gir bedre oversikt
Enheter er det fysiske utstyret ditt, og er lettere og tryggere å koble til. Det ligger nå i en egen liste for enkel tilgang og kontroll. Å bytte kanaler på en enhet er sømløst og lett!
Nye flotte tema
Tema gir alle kanalene dine et helhetlig og proffesjonelt utrykk slik at du kan konsentrer deg om det viktigste: Innholdet!
OMRÅDER - ABC
Vi har fremdeles områder tilsvarende sidetolpe og bunnlinje og hovedoppslag, men de heter A, B, C og TICKER, og gir ryddig oppsett med mange flere muligheter.

Layout for stående og liggende skjermer

Helt fra plantegningene har vi tenkt layouter med områder (ABC) som gir mange muligheter på ulike skjermer. Stående skjermer er ikke lenger bare en ettertanke.

Bibliotek for media

Bilder og video du laster opp kan brukes igjen på flere oppslag. Du kan også søke direkte etter bilder fra Unspash, emoji fra Joypixels og ikoner fra Phosphoricons. Det har aldri vært enklere å lage flott innhold!

DF