Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Hjelpesider for Infoskjermen
SETT 28.-29. november i Lillestrøm

SETT 28.-29. november i Lillestrøm

#### Vi ser frem til å treffe både eksisterende og nye kunder, - kom innom oss på Stand B:21!

Lag prøvekonto og vinn iPhone7

Lag gratis prøvekonto, så er du med i trekningen av en iPhone 7! Prøvekontoen kan du ta med deg hjem til skolen din og teste og ta i bruk så snart du er klar! Vi hjelper deg gjerne med å få en god start!

Hvis du allerede er kunde kan du delta i konkurransen ved å fylle ut dette skjemaet og bli med i trekningen.

SETT i Norge

Vi har flere ganger vært på SETT i Sverige, og vi gleder oss over at "Scandinavian Educational Technology Transformation" nå også har kommet til Norge.

Arrangørene bruker infoskjermen.no

SETT har i flere år brukt infoskjermsløsningen vår for å enkelt og greit få ut informasjon til messedeltakerne i Sverige. Vi ble glade da vi hørte at de velger å bruke løsningen vår også på messeskjermene sine på SETT i Norge.

Treffe kundene våre

Vi synes det er hyggelig å slå av en prat med kundene våre, og håper det vil bli mange av dem nå på SETT i Lillestrøm. Det er interessant for oss å få tilbakemeldinger på hva de liker ved løsningen vår, og hva de skulle ønske ble forbedret.

Møte nye potensielle kunder

Dette er absolutt en mulighet til å fortelle flere om hvordan infoskjermsløsningen vår kan være til hjelp for dem. Vi liker å vise dem på stedet akkurat hvor lett det er å administrere innhold på infoskjermene via infoskjermen.no. Så hvis du har behov for en enkel måte å holde alle informert på, håper vi du vil ta turen innom oss på Stand B:21!

TILBAKE TIL HJELPESIDER