Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk

Har du informasjon du vil dele?


Vi gjør det :tada: enkelt å administrere og vise innhold på infoskjermer. Vis bilder, beskjeder, værmeldinger, kalendere, sosiale medier m.m.

Tegning av infoskjerm og mennesker
Tegning av pc og kaffkopp

Register deg NÅ 👇, så får du prøve gratis gratis i 60 dager*. Det er helt uforpliktende, og du får tilgang til all funksjonalitet med en gang.

Prøv gratis nå
*Vanlig prøvetid er 30 dager. Ved å registrere godtar du våre betingelser.

Infoskjermen er en norsk løsning for å administrere og vise innhold på infoskjermer. I dag bruker 2870 virksomheter i 27 land løsningen vår til å skape oppmerksomhet om det som er viktig for dem.

Kantine på skole PinToMind Go


Savner du et lettvint verktøy for deling av aktuell og oppdatert informasjon? Da kan Infoskjermen være nettopp det du ser etter! Her er 5 grunner til at Infoskjermen er blitt en favoritt hos så mange: 👇

1. Enkel å betjene! 👌

Vi gjør det enkelt å administrere innhold på infoskjermer. For oss er det et mål at løsningen vår skal kunne brukes uavhengig av forkunnskaper og teknisk kompetanse. Og den tilbakemeldingen vi får aller hyppigst fra kundene våre er at Infoskjermen er superenkel i bruk! 🎉
- Det enkelt å forholde seg til Infoskjermen. Jeg gir bare nye brukere en kort innføring, så er de i gang. Som IT-ansvarlig arbeider jeg med mye forskjellig programvare. Infoskjermen er veldig stabil! Det er aldri noe tull. Ikke noe nedetid. Det bare kjører og går! Egil Moldskred, Revmatismesykehuset (Haugesund)

2. Smart verktøy til effektiv informasjonsdeling

Med Infoskjermen kan du informere raskt og effektivt fra én og samme konto til flere skjermer og til ulike målgrupper. Gi enkelt informasjon på ulike steder - f.eks. personalrom, inngangsparti, butikk, kantine eller produksjonslokale. Eller du kan dele samme informasjon til alle - på et øyeblikk. 💫
– Med Infoskjermen har vi rett og slett funnet en perfekt løsning for en organisasjon som vår, både med tanke på brukervennlighet, funksjonalitet og pris. Angela Eaton, Griffin School (USA)

3. Lettvint å holde orden på dagen og uka 📆

Det er populært å la Infoskjermen hente innhold automatisk fra én eller flere kalendere. På den måten deles til enhver tid en fullt oppdatert oversikt over det som skjer den aktuelle dagen eller uka. Det er super-praktisk enten det er i kantina, på personalrommet eller i en resepsjon - ikke sant? 😊
Jeg sier alltid: Bruk Infoskjermen! Infoskjermen er noe alle kan få til, og avhenger ikke av ledere med teknisk erfaring. For oss har Infoskjermen vært en utelukkende positiv erfaring! Steve Bartlett, Samaritans (Storbritannia)

4. Bidrar til å bygge fellesskap og spre glede 🎉🥳

Mange bruker Infoskjermen til å vise bilder fra kjekke arrangementer og opplevelser, til å markere bursdager, dele ord for dagen e.l. Dette er oppslag som på en fin måte kan bidra til fellesskapsfølelse, glede og godt humør.
Me deler bilder av aktivitetar og turar i skuleklassar på skjermen som heng i hallen, der alle ser den. Elevane synes det er kjempekjekt å sjå seg sjølv på skjermen. Elin Totland, Undarheim skule (Kvinnherad)


5. Nyttig bonus-funksjon med Infoskjermen GO📱

Med mobilappen vår Infoskjermen GO kan du gi beskjeder rett inn på den skjermen folk kikker mest på i løpet av en dag - mobiltelefonen. Flere og flere benytter seg av dette, og rapporterer om det som en skikkelig nyttig ekstra-bonus med tjenesten vår. 🙌
Med app og varsling på mobiltelefonener det utrolig lettvint og holde ordenpå dagen og uka. Geir Brækhus, Skolen ved Modum Bad (Vikersund)


Hand with Fingers Splayed

Vil du se hvordan Infoskjermen virker? Vi viser gjerne hva løsningen vår kan hjelpe deg med!

TA KONTAKT FOR DEMO


tilbake til toppen av sida!