inf logo
Ut-i-verden-kampanje

Vil du hjelpe oss å få norske Infoskjermen ut i verden?

Fornøyde brukere er våre beste ambassadører, og i samarbeid med G2* kjører vi i disse dager en kampanje for å samle kjekke tilbakemeldinger fra dere som bruker og kjenner Infoskjermen.

Kunne du tenke deg å fortelle litt om dine erfaringer med oss?

Tilbakemeldingen din vil publisert i produktprofilen vår hos G2, men du kan velge å være anonym. Profilen vil bidra til å gjøre oss mer synlige og tilgjengelige internasjonalt.

I utlandet heter vi PinToMind, og som løsning er PinToMind akkurat lik Infoskjermen. Når du skriver tilbakemeldingen er det derfor fint om du omtaler oss med det internasjonale navnet vårt (PinToMind). Skriv gjerne på engelsk (eller norsk hvis du foretrekker det).

Du må opprette en bruker hos G2 for å være med på kampanjen, og det tar ca 5 minutter å gå gjennom og svare på spørsmålene.

Tusen takk hvis du vil bruke litt av tida di på dette - vi er veldig takknemlige for det! 🙌

* G2 er en uavhengig plattform der over 60 millioner mennesker fra ulike bransjer og organisasjoner deler sine erfaringer med programvare de bruker. Du må være bruker hos Infoskjermen for å kunne være med på denne kampanjen, og alle tilbakemeldinger vil bli gjennomgått av G2 for godkjenning med hensyn til dette. Du vil motta gavekortet på e-post i løpet av 3 virkedager etter godkjenning, og det er G2 som står for utsendingen. Gavekortets gyldighet blir på ingen måte påvirket av innholdet i tilbakemeldingen din.