Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no – KUNDEHISTORIER

Infoskjermen på Revmatismesykehuset:

Pasienter og ansatte alltid oppdatert

Publisert 06.04.2022 av Favo

I den lyse og romslige foajeen er det fyr i peisen, og overalt er det gjort små, omtenksomme grep for å myke opp og skape en trivelig og lun atmosfære. Samtidig lyser det rent, ryddig og oversiktlig av det topp moderne Revmatismesykehuset i Haugesund. Se hvordan de bruker Infoskjermen aktivt som informasjonskanal til både pasienter og ansatte, og samtidig som et virkemiddel til å holde den ryddige og oversiktlige linja! ✨👇

Foaje på sykehus


Samaritans-avdelinger bruker Infoskjermen til å informere sine frivillige

Publisert 17.03.2022 av Favo

Er du også engasjert i en frivillig organisasjon? Frivillig innsats verden over bidrar til en viktig forskjell på så mange områder! Vi i Infoskjermen ønsker å gjøre vårt for å støtte og heie på frivilligheten. 🙌 Derfor gir vi vår aller beste prispakke nettopp til de frivillige organisasjonene. Nedenfor lar vi deg bli litt bedre kjent med én av organisasjonene som bruker tjenesten vår, samtidig som vi viser hvordan Infoskjermen har blitt et nyttig verktøy i hverdagen deres. Bli kjent med den britiske organisasjonen Samaritans! 👇


page.title

Infoskjermen på Griffin School i Texas

Publisert 17.02.2022 av Favo
page.title

Griffin School er en videregående skole i Austin, Texas, som underviser i akademiske fag. Samtidig tilbyr de en rekke kreative fag. Satsingen på kreativitet viser godt igjen overalt på skolen, med variert og flott elevarbeid som utsmykker rommene. I skolens resepsjonsområde er det imidlertid også noe annet som har fått plass på veggen: En Infoskjerm! 🌟😃

Infoskjermen hos Scandic Maritim

Publisert 05.11.2020 av Favo
page.title

På Hotel Scandic Maritim har de funnet mange ulike bruksområder for infoskjermene sine. Hotellet ligger idyllisk til i Haugesund, helt i sjøkanten ved Smedasundet, med fri utsikt til et sjarmerende, maritimt miljø. Ved hotellinngangen på kaien står en robust og stilig skjermsøyle fra Assist og ønsker velkommen, viser menyen på hotellets restaurant og sørger for annen relevant informasjon til gjestene.

Infoskjermen hos tradisjonsrik og kvalitetsbevisst hjørnesteinsbedrift

Publisert 06.10.2020 av Favo
page.title

På vindusfabrikken Gilje er det høy aktivitet i produksjonslokalene en tilfeldig fredag i august. Arbeid med vinduer i alle faser av produksjonen utføres på de mange arbeidsstasjonene. Og innimellom trerammer og glass, maling og maskiner, kan de ansatte med et raskt blikk opp på en infoskjerm holde seg oppdatert på siste nytt på arbeidsplassen sin.

Infoskjermen på Fargerike Malerboden

Publisert 03.09.2020 av Favo
page.title

- Skjermer har en egen evne til å fange oppmerksomheten vår, konstaterer Morten Hillestad i Fargerike Malerboden og kikker fornøjd bort på en av infoskjermene i butikk-lokalene sine på Stord. Malerboden er en av mange butikker som bruker Infoskjermen til å informere og kommunisere til personal og kunder.

Infoskjermen hos NLM Gjenbruk

Publisert 19.05.2020 av Favo
page.title

Miljø og bærekraft har skapt mye engasjement blant nordmenn siste årene, og det å levere til gjenbruk i stedet for å kaste, og å kjøpe brukt i stedet for nytt, er i vinden som aldri før! En stor aktør på gjenbruksmarkedet er NLM Gjenbruk. De har i alt 35 gjenbruksbutikker fra sør til nord i Norge. Alle drives helt og holdent av frivillige - og nesten alle butikkene har en Infoskjerm!

Infoskjermen hos Eidesvik havfiske

Publisert 26.03.2020 av Favo
page.title

Gjennom generasjoner er familiebedriften Eidesvik Havfiske på Bømlo bygget opp rundt fiske og oppdrett. Vi fikk gleden av å besøke dem i høst. Da var det fremdeles folksomt i lokalene deres, og koronavirus var noe ingen av oss enda hadde hørt om. Selv om det nå er annerledes dager hos dem som hos alle andre, melder de at det går etter forholdene fint.

Bedre informasjonsflyt i skolehverdagen med Infoskjermen

Publisert 02.03.2020 av Favo
page.title

På Kristen videregående skole Haugalandet (KVH) har de brukt Infoskjermen aktivt i mange år. Det var de så fornøyde med at da skolen flyttet inn i splitter nye lokaler på Norheim utenfor Haugesund i høst, ble det satt opp flere nye, sentralt plasserte skjermer.

Midsommarkransens grunnskole + Infoskjermen Go = sant 📚📱🤩

Publisert 20.08.2019 av Favo
page.title

På Midsommarkransens grunnskole har de funnet en måte å raskt og enkelt informere både personale, elever og foresatte. I tillegg til de store infoskjermene på skolens vegger, bruker de mobilappen, Infoskjermen Go, for å på en lett måte få ut den informasjonen som er viktig for dem.*