Infoskjermen sin logo

Fra Infoskjermen Classic til Infoskjermen 3

Er du blant dem som er vant til og glad i velkjente Infoskjermen Classic, men vurderer å gå over til Infoskjermen 3? La deg inspirere her - og gå for det! Infoskjermen 3 er virkelig flott! 🥳

classic to version 3

Bli med og se på litt av det nye!

Gled deg til å logge inn på Infoskjermen 3! Det er enklere å finne frem enn noensinne! Den nye og forbedrede utformingen gir deg en fantastisk oversikt, direkte fra start!

Graphical user interface of new version
Skjermer og kanaler
Det som før het skjermer, kalles kanaler i Infoskjermen 3. En kanal er en samling oppslag du viser på én eller flere (fysiske) skjermer. Du kan vise én kanal om gangen på én og samme skjerm. Hvis du vil, kan du vise samme kanal på flere skjermer. Du kan opprette så mange kanaler du vil. Det er enkelt å bytte kanal for en skjerm. Som før er det prisplanen din som bestemmer hvor mange skjermer du kan vise innholdet ditt på, og det koster ikke noe ekstra å oppgradere til Infoskjermen 3.
Stilige tema og fleksible layouter
Ta i bruk et ferdig tema - en effektiv vei til stilige skjermer med proff og moderne touch! Tilpass hvis du vil. En skjerm kan ha ett eller flere områder som viser oppslagene dine. Velg mellom mange stilige layouter for både liggende og stående skjermer. Du finner også mange fleksible oppsett for tekst- og bilde-poster. Ser bra ut, og kan ikke bli enklere!
Enklere å samarbeide!

Legg til så mange brukere du vil, og gi dem ulik tilgang, basert på roller.

Team of three
Øyeblikkelig oppdatert

Endringer vises i samme øyeblikk som du lagrer dem.

Team of three
Smart tidsplanlegging

Enklere å sette start- og sluttdato, og flere valg for avanserte tidsplaner.

Team of three
Nye muligheter med Go
Nå kan alle oppslag ha ekstra tekst, vedlegg og lenker som bare vises i mobilappen vår, Infoskjermen Go. Del kanaler til Go med åpen delingskode, eller kun med de du selv inviterer. Du kan dele de samme kanalene til Go som de du viser på veggen, eller opprette egne Go-kanaler.
Gøy og enkelt med det visuelle
Å lage stilig innhold går som en lek når du har direkte tilgang til tusenvis av lisensfrie bilder fra Unsplash. Eller last opp egne bilder og videoer til kontoens bibliotek og bruk eller gjenbruk dem når du vil. Og så er det gøy å ta i bruk store emojier og ikon, lett tilgjengelig fra der du lager oppslag.
Nye og populære oppslagstyper

Med Infoskjermen 3 får du også tilgang til noen kjekke, nye oppslagstyper. Oppslaget for Klokke, Verdensklokke, og ikke minst En-Tur-oppslaget er alt blitt veldig populære!

Infoscreen
Så hvorfor Infoskjermen 3?
Enda enklere
Med Infoskjermen 3 blir det enklere enn noensinne å administrere og vise innhold på infoskjermene dine. Alt er laga for at du skal ha den beste oversikten og kort vei fra tanke til publisert innhold.
spar tid i en travel hverdag
Smartere tidsplanlegging sparer deg for tid og arbeid! Med Infoskjermen 3 er det er også lettere å samarbeide om innholdet og være flere som deler på ansvaret.
nye muligheter
Det er så mange nye, kjekke muligheter her! Alt fra nye oppslagstyper, stilige tema, flotte layouter, tilgang til bilder fra Unsplash, de populære store emojiene og ikonene, og mye mer!
Ingen ekstra kostnad - bare fordeler!
Det stemmer! Du må imidlertid ha relativt nytt utstyr for å kjøre Infoskjermen 3, og du må gjøre en innsats for å få med deg innhold over. Tilbake får du en skikkelig positiv boost til skjermene dine!
Kom i gang i dag!

Håper du har lyst å prøve nye, flotte Infoskjermen 3! Trykk på knappen nedenfor så viser vi deg hva du må gjøre for å komme i gang.

Har du spørsmål
eller lurer du på noe?

Ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg!

Torleiv
Torleiv
Leif
Leif
Andreas
Andreas
Te'ena
Te'ena
Sara
Sara
Kristoffer
Kristoffer
Georg
Georg
Barbro
Barbro
Petter
Petter
Jon Håvard
Jon Håvard
Jon Kristian
Jon Kristian