English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Hva ville du sagt hvis du skulle anbefale Infoskjermen til en venn?

Publisert 19.10.2023 av Favo

Det tikka raskt inn nesten 500 kjekke meldinger til oss da vi stilte spørsmålet ovenfor. Tusen takk til alle som svarte! Vi er overvelda over den gode responsen! 😍 Her var mange god-ord å ta med seg videre! Og så var det særlig ett ord som gikk igjen. Og igjen. Gjetter du hvilket?! 👇🤗


Se hva kundene våre sier!

Infoskjermen er enkel

Jepp. Det er det som er ordet: ENKELT. Og det er gøy, for det er et ord som har fulgt oss hele veien. Helt fra vi begynte å utvikle løsningen vår har brukervennlighet vært grunnmuren i alt vi har gjort.

Derfor digger vi at dere som bruker Infoskjermen merker det! 🙌

Og så setter vi selvsagt også stor pris på alle mulige andre god-ord og kjekke tilbakemeldinger som kom! Det inspirerer til å gi full gass videre! 🚀

Se noen av de fine tilbakemeldingene

Her er et lite utvalg av anbefalingene som tikket inn til oss: 🙏

- Jeg har anbefalt Infoskjermen varmt i organisasjonen og allerede overtalt flere til å ta den i bruk. Jeg syns at det beste er at det er intuitivt og lett å forstå, selv om en ikke har de største datakunnskapene.
Irene Alvheim

Irene Alvheim,
Fiskerimuseet- Infoskjermen er veldig brukervennlig og gjør kommunikasjonen i en geografisk spredt organisasjon mye enklere, raskere og rimeligere. Jeg ville ikke nøle med å anbefale Infoskjermen. Tusen takk!
Adam Clayton

Adam Clayton,
BHID Group Ltd- I love Infoskjermen! Den har endret min hverdag i forhold til å publisere små og store nyheter i bedriften. Gøy å bruke, lett å publisere! – Anbefales!
Unni Forshaug

Unni Forshaug,
Narvikgården AS- PinToMind er den beste løsningen for infoskjermer vi har vært borti! Veldig enkelt å bruke, kreativt, fleksibelt og ser stilig ut! Hvorfor ikke prøve?
Gareth Dickinson

Gareth Dickinson,
St. Luke's Church Maidstone- Skal du ha et system som bare fungerer og som alle klarer å håndtere, så velger du Infoskjermen!
Håkon Stickler

Håkon Stickler,
Sam Eyde videregående skole
Fikk du lyst å prøve?

Den enkleste måten å komme i gang på er å starte en gratis prøveperiode. Da kan du teste løsningen vår i fred og ro i 30 dager for å se om det er noe for deg. Det er helt uforpliktende, og du får tilgang til all funksjonalitet med det samme.

Lurer du på noe? Det er bare å gi oss en lyd! Vi hjelper deg gjerne! 😊Arkiv over alle blogginnlegg
« God informasjonsflyt med Infoskjermen på Maritiman   ||   Få orden på ønsker som svirrer i lufta! »