English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

7 tips for oppdaterte skjermer ved semesterstart

Publisert 10.08.2023 av Favo
7 tips for oppdaterte skjermer ved semesterstart

Oppstart etter sommeren er det perfekte tidspunktet for å se over, oppdatere og fornye innholdet på infoskjermene dine og sjekke at alt er i orden! Her hjelper vi deg i gang med ei enkel oppskrift på 7 steg, og helt nederst finner du et spennende alternativ til deg som virkelig vil starte høsten med skjermer i ny drakt!

1️. Få oversikt

Logg inn og se over INNHOLDET, skjerm for skjerm (hvis du har flere). Slett eller arkiver alt som er utgått. Da har du straks et mye bedre utgangspunkt!

2. Se over innhold som hentes automatisk

Pass på at alle oppslag som henter innhold automatisk (vær, nyheter, kalendere o.l.) er slik du vil ha dem. Slike poster er populære og fungerer som effektive blikkfang på skjermen. Fordelen er at de i stor grad oppdaterer seg selv. Likevel kan det være smart å se over dem fra tid til annen, og semesterstart er et ideelt tidspunkt!

3. Lag nye oppslag og legg inn tidsstyring

Mye info som skal ut? Det er bare å begynne å lage de nye oppslagene. Og hvis du ikke ennå har tatt i bruk tidsstyring med Infoskjermen, anbefaler vi på det varmeste at du hopper i det og gir det en sjanse!

Aktiv bruk av tidsstyring vil bidra til kontinuerlig oppdaterte skjermer - helt automatisk! Du kan velge tidspunkt for avpublisering, men også for publisering. - Så nå kan du gjøre klart innhold for ei god stund fremover, hvis du vil.

4. Er skjermen online?

Skjekk også den fysiske skjermen på veggen. Er den online og viser innhold som vanlig? Ikke? I denne hjelpeartikkelen viser vi deg hva du kan gjøre for å få alt på plass igjen.

5. Sjekk dato og klokkeslett

Har skjermen vært koblet fra strøm i ferien, og henger etter i dato og klokkeslett? Dette justerer du i innstillingene på selve skjermen.

6. Utfør en skjerm-service

Oppdater Player-appen, skjermens nettleser og operativsystem, hvis nødvendig. På hjelpesidene våre har vi nyttige artikler om dette for skjermene vi anbefaler. Gå til avsnittet om utstyr, klikk deg inn på kategorien som stemmer med ditt utstyr, og finn de aktuelle artiklene der.

7. Den siste prikken over i-en

Og når du først er ute på tokt: Tørk gjerne skjermen fri for støv og merker i samme slengen. Prikken over i-en er en oppdatert OG ren skjerm!

Beta-testing av noe helt nytt?

Og du, er du interessert i en skikkelig fornyelse? Hvis ikke du er med allerede, oppfordrer vi deg til å be om å få være beta-tester for splitter nye Infoskjermen 3! Dette er Infoskjermen i ny HELT ny drakt, og med en rekke nye, fine muligheter!

Vi har mange brukere som er godt i gang, og vi får massevis av gode tilbakemeldinger! Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt hvis dette er noe du også vil prøve ut.

Bilde av en bærbar PC med et skjermbilde av det nye brukergrensesnittet i Infoskjermen 3.

Infoskjermen i ny drakt (skjermbilde fra Infoskjermen 3).

Lykke til med oppstarten

Og med det vil vi ønske deg lykke til med oppstarten! Så minner vi om at vi mer enn gjerne svarer på spørsmålene dine. Det er bare å ta kontakt med oss på support hvis du lurer på noe!Arkiv over alle blogginnlegg
« Vi ønsker deg en god sommer!   ||   Heia frivilligheten! »