English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Ikke lenger mulig å vise Twitter

Publisert 16.06.2023 av Favo

Twitter har endret politikk for hvem som får tilgang til å hente nyheter fra dem. Vi har ventet og håpet i det lengste at de skulle snu, men nå, dessverre, er tilgangen for at vi kan vise oppdateringer fra dem stengt.

Ikke lenger mulig å vise Twitter

Nyhetene fra Twitter har vi hentet fra et såkalt API, en tilkobling mellom våre og deres servere. Som en del av snuoperasjonen i Twitter har prisene for å benytte deres API skutt i været, slik at det ikke lenger er noe reelt alternativ å hente data fra dem.

Vi har i det lengste håpet de skulle tilby en løsning som kunne være et alternativ for oss, men dessverre.

For våre kunder betyr dette at det ikke lenger vil være mulig å opprette nye oppslag for å vise innhold fra Twitter, og at eksisterende oppslag vil slutte å fungere. Vi anbefaler derfor at du sletter eventuelle Twitter-oppslag fra infoskjermene dine.

Vi følger med om det åpner seg nye muligheter.Arkiv over alle blogginnlegg
« Alltid oppdatert med Infoskjermen Go   ||   Vi ønsker deg en god sommer! »