Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Ugoos – gir nytt liv til gamle skjermer

Publisert 02.02.2023 av Favo

Når du kjøper nye skjermer anbefaler vi skjermer som er laget for å være infoskjermer. Men hvis du allerede har skjerm kan du svært ofte fortsette å bruke denne. Det er bra for både lommeboka og miljøet. ♻️ 😊 Ved å bruke Ugoos kan du gi nytt liv til gamle skjermer! 💫

Ugoos – gir nytt liv til gamle skjermer

Hvordan det?

Skjermen du skal bruke som infoskjerm må kunne vise en oppdatert nettleser i fullskjerm. Denne muligheten mangler dessverre ofte på eldre utstyr. Dette kan du likevel løse ganske enkelt – med Ugoos! 😊

Ugoos - vår anbefaling

Vi har testet den lille, smarte TV-boksen Ugoos AM6B Plus på flere testskjermer, over tid. Dette er vi så fornøyde med at Ugoos seiler opp som vår anbefaling til deg som har en skjerm du vil bruke, men der skjermen mangler innebygd nettleser. 💫

Tidligere har vi anbefalt Chromebox, og mange av kundene våre bruker disse. Om du er en av dem, er det ingenting i veien for at du kan fortsette med det. 👍 Chromebox er fortsatt meget bra, men har en bakdel i at en må betale en årlig avgift til Google for å kunne bruke den optimalt.

Lisensfri og enkel installasjon

Ugoos AM6B Plus er basert på Android som er lisensfritt - noe som bidrar til å gjøre Ugoos til en meget gunstig løsning også med tanke på pris.

Ugoos-boksen kobles til skjermen du har via en HDMI-port. I tillegg kobler du den til strømnettet via vanlig stikk-kontakt. På hjelpesidene våre finner du veiviser for å installere player-appen vår som brukes på Ugoos. Du er i gang på få minutter! ⏱

Kom i gang - med skjermen du allerede har

Ønsker du å komme i gang med visning av Infoskjermen med en skjerm du allerede har? Du får tak i Ugoos gjennom vår samarbeidspartner Assist, - og prisen finner du her.

Kontakt Johannes Helgeland på e-post johannes@assist.no eller telefon 928 99 910 for å få hjelp eller for å bestille.Arkiv over alle blogginnlegg
« Infoskjermen - enkelt, stilig og smart!   ||   Infoskjerm med "verdens beste support" inkludert! »