English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Noe spennende er på gang 🤭

Publisert 13.12.2022 av Favo
Noe spennende er på gang 🤭

Nå skjer det! 🤭🎉 Vi har jobbet lenge med noe helt nytt og spennende - og vi gleeeder oss sånn til å begynne å vise det frem! Vil du være blant de første til å se og ta det i bruk? 👉 I disse dager åpner vi for de første beta-testerne til den splitter nye versjonen av Infoskjermen! Meld deg på vår venteliste for å være med å teste Infoskjermen 3 Beta! 📋

Nytt 💫 - og samtidig helt gjenkjennelig! 🥰

Du som allerede bruker Infoskjermen vil gjenkjenne det enkle og brukervennlige som alltid har vært vårt særmerke. Samtidig vil du raskt oppdage at dette er en real fornyelse! – Den kombinasjonen er lett å like! 🥳

Den nye versjonen, som de første får begynne å teste nå, heter Infoskjermen 3. Dagens løsning har vi gitt navnet Infoskjermen Classic, for å kunne skille de to.

Nysgjerrig på å se og prøve? 👇

Hvis du liker å være tidlig ute når det dukker opp noe nytt, håper vi du vil være med å teste det vi har laget. 👉 Send en melding til oss om at du ønsker å være beta-tester, så setter vi deg på ventelista!

Etterhvert vil selvsagt alle få muligheten til å se og prøve den nye versjonen, men i første omgang slipper vi inn nye beta-testere etterhvert som vi har kapasitet. For å kunne bruke den nye løsningen må du ha utstyr og skjermer som er klart for Infoskjermen 3.*

Som beta-tester håper vi at du vil hjelpe oss i innspurten av arbeidet med Infoskjermen 3. 👉 Liker du den nye løsningen? Finner du bugs?

Lurer du på noe?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss! Vi er her for deg, og vil svært gjerne svare på spørsmålene dine! 😊* Noen typer utstyr må desssverre oppgraderes for å kunne bruke Infoskjermen 3. Det gjelder særlig eldre Samsung-skjermer, SSSP5 og eldre, som ikke har moderne nok nettleser til at vi kunne tilpasse til dem. Selve skjermen vil i de aller fleste tilfeller kunne brukes videre, men de må eventuelt oppgraderes med en Ugoos eller lignende. Og du - hvis du ønsker å vente, eller ikke kan eller vil oppgradere skjermen din - slapp av! Det vil fortsatt bli mulig å fortsette å bruke Infoskjermen Classic i overskuelig fremtid!


Arkiv over alle blogginnlegg
« Lag julestemning med Infoskjermen! 💫🎄   ||   Julehilsen til deg fra oss! »