English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

– Velkommen på laget, Petter! 🎉

Publisert 17.11.2022 av Favo

Da er det tid for å ønske Petter Halsne velkommen inn i teamet vårt! 👏🎉 Petter er ansatt som utvikler på deltid. Han er opprinnelig utdannet lærer. Nå er han i gang med videreutdannelse innen informasjonsteknologi (IT) ved Oslo MET, og vil arbeide hos oss ved siden av studiene.

– Velkommen på laget, Petter! 🎉

De digitale verktøyene vi utvikler og tilbyr skal være forståelige og enkle å ta i bruk for folk flest, akkurat slik du kjenner Infoskjermen. 🙌😃 Inn i dette er pedagogisk erfaringsbakgrunn og tilnærming gull! Og med videreutdannelsen innen IT vil Petter ha mye å bidra med hos oss fremover! 💫

Det å knytte til seg studenter innenfor IT har vi i Infoskjermen bare positive erfaringer med fra før. Vi har sett at det å knytte tidlig kontakt, bli kjent og utvikle oss sammen er både verdifullt og nyttig begge veier. 🔄😊

Og Petter på sin side, understreker at han ser frem til å få praktisere det han studerer, og samtidig få være med på utvikle noe som kan være til nytte for andre.

– Jeg er virkelig glad for å få muligheten til å lære og utvikle meg som systemutvikler her hos dere!

I første omgang vil Petter jobbe med utvikling til mobil, og med særlig blikk mot Android og Windows. I tillegg til å gjøre seg kjent med Infoskjermen, skal han også ha et særlig øye til de nyttige og populære gratis-appene våre. 📲

Det vi har sett av Petter så langt er en skikkelig trivelig kar, med humør og engasjement. 😊 Vi gleder oss til å bli bedre kjent med ham!Arkiv over alle blogginnlegg
« Smart plassering - effektiv informasjonsdeling! 🙌   ||   Lag julestemning med Infoskjermen! 💫🎄 »