English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

- Velkommen på laget, Barbro! 🙌

Publisert 13.10.2022 av Favo

Som innleid kjenner vi henne godt, - både vi som jobber her og du som følger oss på blogg og sosiale medier. Barbro Høyland Andersen har allerede vært "stemmen vår" i mye av det vi har skrevet og lagt ut. Nå ønsker vi henne velkommen som ansatt! 🤩

- Velkommen på laget, Barbro! 🙌

Designer, fotograf, tekstforfatter og pedagog

Barbro har utdanning og erfaring som gjør henne både til designer, fotograf, tekstforfatter og pedagog. Og forretningskvinne, med erfaring fra å drive eget selskap. En kombo som er midt i blinken for oss som har mye vi ønsker å formidle! 🎯

Vi kjenner Barbro som sprudlende kreativ, full av gode idéer, dyktig, varm og positiv, og nå gleder vi oss til å bli enda bedre kjent med henne! 🤗 Vi har mye vi ønsker å fortelle og formidle fremover, og ikke minst, vi ønsker å ta markedsføringen av Infoskjermen og PinToMind mange steg videre. 📣

Fra innleid til ansatt

Barbro har drevet eget selskap, som vi har hatt fast avtale med. Nå går hun fra å være leverandør 🧾 til å bli ansatt 👩‍💼 hos oss.

– Vi gleder oss over å få Barbro på fulltid - både i tid ⏳ og oppmerksomhet. 🧠 Og så digger vi å få henne skikkelig på innsida i teamet og i verktøyene vi bruker. Det tror vi blir knallbra! 😍

- Velkommen på laget, Barbro! 🙌Arkiv over alle blogginnlegg
« Sjekk skjermene - 3 tips for å sikre oppdaterte skjermer   ||   Deler historier fra skoledagen »