English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Sjekk skjermene - 3 tips for å sikre oppdaterte skjermer

Publisert 22.09.2022 av Favo
Sjekk skjermene - 3 tips for å sikre oppdaterte skjermer

Vi er stolte over å kunne si at Infoskjermen er en stabil løsning, som er oppe og går 24/7 - den biten tar vi ansvar for. 🙌😊 Likevel kan du innimellom oppleve problemer med skjermer som ikke er oppdaterte eller som går i svart. Da handler det vanligvis om at utstyret som brukes for å vise infoskjermene trenger en service. Nedenfor har vi samlet 3 enkle tips til deg slik at du bedre kan sikre at utstyret ditt fungerer optimalt.

1. Sjekk at skjermene er online

Viser ikke skjermen din det innholdet du forventer? Logg inn og sjekk at skjermen er online. Er den offline? I så fall anbefaler vi at du tar en titt på denne hjelpeartikkelen.

2. Kast et blikk på skjermene

Gjør det gjerne til en vane å kikke på skjermene når du går forbi dem. Da vil du kunne fange opp om noe ikke er som det skal, slik at en eventuell feil kan rettes opp så raskt som mulig.

3. Utfør en skjerm-service

For at skjermene skal fungere optimalt må de en sjelden gang få litt omsorg i form av en service, slik at både firmware og appen er oppdatert. Firmware er "operativsystemet" i skjermene, og appen vår er "programmet" som brukes for å starte og vise innholdet.

For utstyr vi anbefaler finner du hjelpeartikler om slike oppdateringer på support-sidene våre. Gå til avsnittet om utstyr nederst på siden, klikk deg inn på kategorien som stemmer med ditt utstyr, og finn de aktuelle artiklene der. Det er ikke alt utstyr som fungerer like bra å vise infoskjermer med. Derfor kan det være lurt å sjekke at utstyret du har er blant det vi anbefaler her.

- - -

Vi minner også om at det er mulig å oppgradere gamle skjermer med en Ugoos mini-pc for forlenget levetid. Det er et miljøvennlig og rimelig alternativ, som samtidig gir deg nyeste software. Du kan likevel ikke forvente at en skjerm skal vare i mer enn 3-5 år, så det er lurt å ha en plan for fornyelse og utskifting av skjermer over tid.

- - -

PS: Vi har massevis av nyttige hjelpeartikler på support-sidene våre. Let gjerne der hvis du lurer på noe, og ta kontakt med oss på support om det er noe du trenger hjelp til! Vi svarer mer enn gjerne på spørsmålene dine. 😊

PPS: Og når du først er ute og sjekker skjermen: Tørk den gjerne fri for støv og merker med det samme. Det hjelper ikke med pent innhold om skjermen er skitten. 🥴 Prikken over ien er en oppdatert OG ren skjerm! 💫🤩Arkiv over alle blogginnlegg
« Hospitality på Clarion Hotel Air   ||   - Velkommen på laget, Barbro! 🙌 »