English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

– Det er dejlig å være norsk i Danmark! 🇩🇰

Publisert 01.09.2022 av Favo
– Det er dejlig å være norsk i Danmark! 🇩🇰

Infoskjermen er en norsk-utviklet idé og løsning 🇳🇴 som lar vanlige mennesker i bedrifter, organisasjoner og virksomheter over hele verden administrere innhold på infoskjermer på en enkel, stilig og effektiv måte! 🙌 I utlandet heter vi PinToMind, og i dag har vi kunder i 26 forskjellige land! 🌍 Utenom Norge er det Sverige vi har knyttet tettest bånd til så langt. 🇸🇪 Nå tar vi et steg videre, og tilrettelegger på samme måte i Danmark! 🥳🇩🇰

Infoskjermen på dansk

Det betyr at som dansk kunde og bruker vil du nå få glede av dansk nettside, danske hjelpesider, og dansk som standard-innstilling for språk når du er innlogget i løsningen vår. Vi har også ordnet det slik at du nå får faktura i danske kroner (DKK). 🙌

Fornøyde brukere i Danmark

Fra før av har vi mange fornøyde kunder i Danmark, og det er en av grunnene til at vi nå velger å satse videre der.

Mark Stewart, digital utviklingskonsulent i fagforeningen KRIFA er en av dem som har gitt oss gode tilbakemeldinger. 🙏 Han poengterer at det gikk raskere å komme i gang med løsningen vår enn det gjorde å pakke ut TV-skjermen de skulle bruke til samme formål. 🚀😅

Vi har brugt PinToMind i over et år, og det er super! Det er online og nemt at sætte op. Det tog bogstaveligt talt kun 3 minutter at komme i gang med PinToMind! Det er også enkelt at vedligeholde indholdet. Alt i alt et godt system!Mark Stewart, digital udviklingskonsulent, KRIFA

Annette Ladefoged Schiønning i Børnehuset Smilehullet er en annen dansk kunde som er begeistret over løsningen vår. Hun trekker blant annet frem økt synlighet som en fordel de setter pris på. 💫😊

I Børnehuset Smilehullet har vi kun modtaget positiv feedback fra både forældre og personale. Forældre nævner, at de lettere ser opslagene på skærmene fremfor før i papirform. Os ansatte oplever, at vi udover at spare papir, sparer tid ift. mødeplaner dagsordener mm. PinToMind er meget brugervenligt og nemt at gå til.Annette Ladefoged Schiønning, Børnehuset Smilehullet

Mer oversikt i hverdagen

– Det er dejlig å være norsk i Danmark! 🇩🇰 heter det i reklamen. Det synes vi også! 🥰 Og vi gleder oss til å få bidra til å gjøre hverdagen mer oversiktlig og effektiv for danske bedrifter, organisasjoner, institusjoner, og enkeltpersoner med løsningen vår! 🤗Arkiv over alle blogginnlegg
« La gjestene lese infoskjermen på rommet!   ||   Hospitality på Clarion Hotel Air »