English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Vi lanserer tilleggspakken “Hospitality”:

La gjestene lese infoskjermen på rommet!

Publisert 18.08.2022 av Favo
La gjestene lese infoskjermen på rommet!

Har du infoskjerm på hotellet? Eller kunne du tenke deg en løsning for det? Hadde det ikke vært bra om gjestene også kunne lese den på rommet? Nå lanserer vi tilleggspakken Hospitality, sånn at du kan vise Infoskjermen som en kanal på hotell-tv! 🎉

Effektiv informasjonsdeling

Med Hospitality får du et effektivt verktøy for å informere om alt fra frokost, arrangementer, treningstilbud og evakueringsplaner, til å vise været eller hotellets Instagram-bilder.

Enkelt å publisere og oppdatere

Om du kjenner Infoskjermen fra før, vet du at det er raskt og enkelt å publisere og oppdatere innhold i løsningen vår. Akkurat like enkelt er det å bruke Hospitality-pakken. All funksjonalitet og alle typer oppslag fra Infoskjermen er tilgjengelig. Og best av alt: Når du oppdaterer Infoskjermen blir informasjonen på hotell-tv oppdatert, på alle hotellrom, samtidig.

Hospitality Clarion reception

Slik virker det

Med Hospitality åpnes en visning av Infoskjermen på hotell-tv-løsningen, og dette blir distribuert som en egen kanal på hotellets tv-system. Systemet kan enten ha innbygget player for visning, eller kobles til en pc som strømmer til tv-systemet. Det er viktig at tv-systemet fungerer som signal-splitter, slik at det bare er én tilkobling fra tv-systemet til vår løsning.

Pris etter størrelse

Pris på tilleggspakken Hospitality avgjøres av antall overnattingsrom med tv-er på hotellet. I tillegg må du ha en ledig skjerm(lisens) i den ordinære prisplanen din, slik at du kan opprette en egen skjerm som brukes som kanal for hotell-tv-systemet. Tilleggspakken er beregnet for hotell, men kan også brukes av andre med egen løsning for intern-tv.

Kom i gang i dag

La gjestene dine få enkel tilgang til informasjonen du vil dele med dem! 👉 Ta kontakt om du vil bestille, eller hvis du lurer på noe – vi svarer mer enn gjerne på spørsmålene dine. 😊

Hospitality Clarion entrance hallArkiv over alle blogginnlegg
« Tips til en hyggelig oppstart   ||   – Det er dejlig å være norsk i Danmark! 🇩🇰 »