English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Tips til en hyggelig oppstart

Publisert 04.08.2022 av Favo
Tips til en hyggelig oppstart

Kribler det i deg etter å komme i gang igjen? 🤩 Eller skulle du helst hatt noen sommeruker til? 🤯 Er det ikke rart, hvordan det å starte opp etter sommeren kjennes nesten som å starte på et nytt år? Og enten idéene bobler, og du er klar som et barn på julekvelden, eller om ferien kjentes for kort, og oppstarten en smule overveldende: Her er tips fra oss til noe vi håper kan bidra til en hyggelig start på arbeidsplassen din nå etter ferien. 🥰

👉 Bruk Infoskjermen til å spre litt humør og glede! 😍 Nedenfor gir vi deg 5 idéer som passer spesielt godt nå i oppstart etter ferien: 👇

1. Ønsk velkommen tilbake

Lag et generelt velkommen-tilbake-kjekt-å-se-deg-oppslag. Det passer godt enten publikumet ditt er kollegaer, kunder, elever, studenter, besøkende eller andre. 🤗 Eller hva med et hyggelig oppslag til den enkelte kollega etterhvert som de dukker opp igjen etter ferien? Å føle seg ønsket og sett gjør noe med oss! 🥰

2. Hva gleder du deg til?

Da vi i vårens nyhetsbrev spurte om dette, rant det over i innboksen vår av ting å se frem til. 😍 Ta en runde hos dere selv med det samme spørsmålet nå: "Hva gleder du deg til i høst"? Ta med smått og stort. På jobb eller hjemme. 👉 Ut fra det kan du lage et inspirerende ting-å-glede-seg-til-oppslag.

3. Se fremover

Har dere noen kjekke opplevelser eller arrangement på planen i høst? Se fremover mot noe hyggelig, og lag et nedtellings-oppslag på Infoskjermen. 🚀 – Et supert bidrag til positiv forventing. 🤩

4. Oppmuntrende ord

Finn et eller flere oppmuntrende eller morsomme sitat som du ruller ut på skjermene. Alt som kan gi et lite boost eller få noen til å trekke litt på smilebåndet er gull! ✨

5. Ta frem noen gode minner

Gode minner fra opplevelser eller arrangement er alltid moro. 🎉 Ta frem bilder fra noe som skjedde før sommeren, og vis dem på Infoskjermen! Det kan bli en spire til både smil og kjekke samtaler når folk møtes igjen.

Vi er her for deg

Vi synes det er så gøy at mange liker å bruke Infoskjermen til å spre litt humør og glede - så nå håper vi du ble inspirert til å gjøre mer av det, du også. 😍

Så minner vi om at vi mer enn gjerne svarer på spørsmålene dine. Det er bare å ta kontakt med oss på support hvis du lurer på noe! 😊

Og med det ønsker vi deg lykke til med oppstarten! 🙌😊Arkiv over alle blogginnlegg
« Tips og gode ønsker for sommeren   ||   La gjestene lese infoskjermen på rommet! »