English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

We love you 3000! 😍

Publisert 20.04.2022 av Favo
We love you 3000! 😍

Har du sett den? Scenen der Iron Man sier til den vesle dattera si: "I love you tons" og dattera svarer "I love you 3000". Etter barnets logikk er 3000 det største tallet hun kan tenke seg. 🥰 For noen år siden var 3000 et stort tall for oss i Infoskjermen også. I dag er vi der! – Vi har akkurat passert 3000 kunder! 🥳

Det startet med det vi ikke fant 😅

For litt mer enn 10 år siden, var vi selv på utkikk etter brukervennlig programvare for å administrere innhold på infoskjermer. Da vi ikke fant det vi lette etter, bestemte vi oss for å utvikle det selv. Det ble til norske Infoskjermen 🇳🇴, som siden også har blitt til internasjonale PinToMind. 🌍


Hand with Fingers Splayed

Vil du se hvordan Infoskjermen virker? Vi viser gjerne hva løsningen vår kan hjelpe deg med!

TA KONTAKT FOR DEMO


3000 kunder i 26 land! 🎉

Nå er vi både stolte, ydmyke og takknemlige for at 3000 kunder i 26 ulike land har valgt akkurat Infoskjermen/PinToMind for å administrere og vise innhold på sine digitale oppslagstavler. Det inspirerer!

Og noe som inspirerer ekstra, er å få møte noen av kundene våre, slik som i samtalen vi fikk med den frivillige organisasjonen Samaritans i Storbritannia for ikke lenge siden. 💛

I always say: Use PinToMind! It is so easy to use. It is something everyone can manage, and it does not depend on managers with technical experience. For us, PinToMind has been an exclusively positive experience!
Steve Bartlett

Steve Bartlett


En strøm av gode tilbakemeldinger 😊

Respons som den fra Samaritans ovenfor betyr mye. Og gjennom årene har vi fått massevis av positiv feedback fra kundene våre!

I dag vil vi derfor benytte anledningen til å si tusen takk til alle dere som innimellom alt tar dere tid til å legge igjen en tilbakemelding til oss! Det setter vi virkelig pris på! 🙏

Din bruk av Infoskjermen motiverer oss! 💫

Men mest av alt: Takk for at du har valgt Infoskjermen og bruker den i akkurat din organisasjon! Det er det som motiverer oss til å fortsette å lage den enkleste og beste digitale oppslagstavla! Vi digger det, og vi sier bare: – We love you 3000! 😍


Hand with Fingers Splayed

Prøv Infoskjermen gratis og uforpliktende i 30 dager, og få tilgang til all funksjonalitet med en gang!

PRØV GRATIS


Har du ikke prøvd Infoskjermen enda?

Da har du kanskje lyst å prøve? Du er alltid velkommen til å teste løsningen vår. 😊

Du kan selv opprette en gratis og uforpliktende prøve-konto, eller du kan ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller ønsker råd! Vi svarer mer enn gjerne på det du lurer på!Arkiv over alle blogginnlegg
« Pasienter og ansatte alltid oppdatert   ||   Härliga Stockholm - vi møter folk igjen! 🙌 »