English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

5 tips til å spre litt smil og glede med Infoskjermen

Publisert 03.03.2022 av Favo
5 tips til å spre litt smil og glede med Infoskjermen

Har du tenkt på at en infoskjerm kan bidra til glede og fellesskap på arbeidsplassen din? Blant tilbakemeldingene vi får fra kundene våre, er det mange som nevner den muligheten. Å bruke Infoskjermen slik, synes vi er en så god idé, at vi har lyst til å inspirere flere til å gjøre det samme. Så her er 5 forslag til hvordan du kan bruke Infoskjermen til å spre litt glede i hverdagen. 👇😊

1 | Marker fødselsdager 🎉

Det er alltid hyggelig å bli møtt med en gratulasjon når man har fødselsdag. Og en bursdagshilsen på Infoskjermen er en fin oppmerksomhet å få. Samtidig blir oppslaget en påminnelse til alle de andre om å ta ekstra godt imot bursdagsbarnet. 🥳

Helt fantastisk! Informerer kollegaer raskt og effektivt. Bruker den til alt, også til å markere bursdager og gla'nyheter på skolen. - Marianne Aas, Atrå barne- og ungdomsskole

2 | Del et sitat 💬

Det finnes så mange oppmuntrende, vakre, fine, morsomme og inspirerende sitat. Sånne små visdomsord som bare er så utrolig godt formulert. Å få et "Dagens visdomsord" eller "Ord for uka" vil mange sette pris på, og det vil gi en fin variasjon i oppslagene dine. (Bonustips: Du kan lage mange av disse på forhånd, og legge dem inn som tidsstyrte oppslag!)

3 | Del bilder fra felles opplevelser 📸

Hva bygger vel fellesskap bedre enn opplevelsene vi har sammen? 👉 Ta bilder fra kjekke fellesopplevelser, og vis dem på Infoskjermen! Det bidrar til å bygge en verdifull minnebank, og kan bli en spire til mange gode samtaler.

Visste du forresten at når du legger til flere bilder i ett oppslag, så kan du lagre som album, velge hvor lenge hvert bilde skal vises, og så bare nyte at bildekarusellen går? 💫

Infoskjermen hjelper oss med å gi nyttig informasjon og påminnelser ut til alle medarbeidere. Infoskjermen brukes til å spre glede på arbeidsplassen ved at begivenheter, bilder og sånt deles - det bidrar til fellesskap og et godt arbeidsmiljø. - Susanne M. Roteigen, PP-rådgiver, Nedre Hallingdal IKS

4 | Tell ned til noe hyggelig sammen 🎬

Å glede seg til noe sammen er fint. Det er kanskje derfor nedtellingsoppslaget vårt er så populært. Der kan du sette inn et tidspunkt som du teller ned til, f.eks. en tur, åpning av et nytt bygg eller noe annet som er i vente. Da vil oppslaget vise hvor lang tid det er igjen til den aktuelle hendelsen. – En super måte å se frem til noe og skape litt forventning.😎

5 | Ønsk velkommen 🤝

Venter dere gjester eller får dere en ny kollega? Da kan et velkommen-oppslag være en fin hilsen. Det har samme doble effekt som fødselsdagsoppslaget: Den som kommer får en god opplevelse av å være ventet og velkommen, og alle andre blir oppmerksom på at det er noen nye i miljøet den dagen som det er ekstra viktig at de tar seg av. 🥰


Da håper vi du ble inspirert til å bruke Infoskjermen på nye måter! 🌟 Kanskje du også har andre, gode idéer til oppmuntrende oppslag som bygger fellesskap og miljø? Send oss gjerne noen ord om det - vi ville synes det var veldig gøy å høre om hvordan dere bruker Infoskjermen til å spre litt smil og glede.🙌😊

Og som alltid - lurer du på noe, så er det bare å ta kontakt. Vi er her og svarer mer enn gjerne på spørsmålene dine! 😊Arkiv over alle blogginnlegg
« Infoskjermen på Griffin School i Texas   ||   Samaritans-avdelinger bruker Infoskjermen til å informere sine frivillige »