English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

5 grunner til at Infoskjermen er genial for skoler

Publisert 20.01.2022 av Favo
5 grunner til at Infoskjermen er genial for skoler

Savner du et lettvint verktøy for deling av aktuell og oppdatert informasjon til kollegaer, elever og foreldre? Da kan Infoskjermen være nettopp det du ser etter! Her viser vi deg 5 grunner til at Infoskjermen er blitt en favoritt på mange skoler: 👇

1. Enkel å betjene! 👌

Vi gjør det enkelt å administrere innhold på infoskjermer. For oss er det et mål at løsningen vår skal kunne brukes uavhengig av forkunnskaper og teknisk kompetanse. Og den tilbakemeldingen vi får aller hyppigst fra kundene våre er at Infoskjermen er superenkel i bruk! 🎉

Infoskjermen er utrolig enkel å betjene! Passer perfekt på en skole. Britt Kristin Soot, Follo folkehøgskole

2. Smart verktøy til effektiv informasjonsdeling

Med Infoskjermen kan du informere raskt og effektivt fra én og samme konto til flere skjermer og til ulike målgrupper. På den måten kan du målrette informasjon til f. eks personalet, til en klasse eller til foreldrene som henter på SFO. Eller du kan dele samme informasjon til alle - på et øyeblikk. 💫 Skolen kan selvfølgelig også ha flere brukere, som deler på ansvaret for å legge ut informasjonen.

3. Lettvint å holde orden på dagen og uka 📆

Det er populært å la Infoskjermen hente innhold automatisk fra én eller flere av skolens kalendere. På den måten deles til enhver tid en fullt oppdatert oversikt over det som skjer den aktuelle dagen eller uka. Det er super-praktisk enten det er i klasserommet, på personalrommet eller i en hentesone - ikke sant? 😊

4. Bidrar til å bygge fellesskap og spre glede 🎉🥳

Vi ser at mange skoler bruker Infoskjermen til å vise bilder fra kjekke arrangementer og opplevelser, til å markere bursdager, dele ord for dagen e.l. Dette er oppslag som på en fin måte kan bidra til fellesskapsfølelse, glede og godt humør både på personalrommet, i fellesarealer og i klasserommene.

Me deler bilder av aktivitetar/turar i skuleklassar på skjermen som heng i hallen, der alle ser den. Elevane synes det er kjempekjekt å sjå seg sjølv på skjermen. Elin Totland, Undarheim skule

5. Nyttig bonus-funksjon med Infoskjermen GO📱

Med mobilappen vår Infoskjermen GO kan både ansatte og foreldre få beskjeder rett inn på den skjermen de kikker mest på i løpet av en dag - mobiltelefonen. Flere og flere skoler benytter seg av dette, og rapporterer om det som en skikkelig nyttig ekstra-bonus med tjenesten vår. 🙌

Med app og varsling på mobiltelefonener det utrolig lettvint og holde ordenpå dagen og uka. Geir Brækhus, Skolen ved Modum Bad

Kom i gang!

Kunne du tenke deg å prøve Infoskjermen på skolen din? Vi har gjort det enkelt for deg å komme i gang. Prøv Infoskjermen gratis og uforpliktende i 30 dager, og få tilgang til all funksjonalitet med en gang!

Hva trenger du?

For å vise en infoskjerm trenger du en skjerm som viser en nettleser. Om du allerede har én eller flere skjermer, kan du undersøke om de kan brukes. Hvis du ikke har utstyr fra før anbefaler vi å kjøpe en skjerm laget for å være infoskjerm.

NB: Om du ikke har på plass utstyret enda, trenger du ikke la det stoppe deg fra å starte en gratis prøvekonto. Du kan komme godt i gang ved å teste Infoskjermen på din egen datamaskin!

Vi er her for deg!

Og du - ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål! Vi er bare glade for å hjelpe deg.😊Arkiv over alle blogginnlegg
« Vi er på LinkedIn 🎉   ||   Nye vilkår »