English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Ugoos - vår anbefaling til deg som har skjerm uten innebygd nettleser

Publisert 28.10.2021 av Favo

Du trenger en nettleser i fullskjerm for å vise en infoskjerm. Innebygd nettleser er viktig for hva vi anbefaler når du vil kjøpe nye skjermer, men samtidig ønsker vi å legge til rette for at du skal kunne bruke utstyr du allerede har, når det er mulig. Det er bra for både lommeboka og miljøet. ♻️ 😊 Nå har vi en ny anbefaling som du bør vite om. 👇

Ugoos - vår anbefaling til deg som har skjerm uten innebygd nettleser

Ugoos - vår anbefaling

Vi har testet Ugoos AM6B Plus på flere testskjermer, over tid. Dette er vi så fornøyde med at Ugoos seiler opp som vår anbefaling til deg som har en skjerm du vil bruke, men der skjermen mangler innebygd nettleser. 💫

Tidligere har vi anbefalt Chromebox, og mange av kundene våre bruker disse. Om du er en av dem, er det ingenting i veien for at du kan fortsette med det. 👍 Chromebox er fortsatt meget bra, men har en bakdel i at en må betale en årlig avgift til Google for å kunne bruke den optimalt.

Lisensfri og enkel installasjon

Ugoos AM6B Plus er basert på Android som er lisensfritt - noe som bidrar til å gjøre Ugoos til en meget gunstig løsning også med tanke på pris.

Ugoos-boksen henges bak skjermen du har, og kobles til strøm og HDMI-porten. På hjelpesidene våre finner du veiviser for å installere player-appen vår som brukes på Ugoos. Du er i gang på få minutter! ⏱

Støtter https og sikrere tilkobling

Ugoos er også en meget god oppgradering hvis du har gammelt utstyr som ikke støtter https. Selve skjermen har ofte lenger levetid enn den innebygde nettleseren, og med Ugoos kan du fortsette å bruke den. Vipps så har du modernisert den gamle skjermen, blant annet til å bruke den nye sikrere tilkoblingen i stedet for skjermkode.

Kom i gang - med skjermen du allerede har

Ønsker du å komme i gang med visning av Inforskjermen med en skjerm du allerede har? Du får tak i Ugoos gjennom vår samarbeidspartner Assist, - og prisen finner du her.

Kontakt Johannes Helgeland på e-post johannes@assist.no eller telefon 928 99 910 for å få hjelp eller for å bestille.Arkiv over alle blogginnlegg
« Trivelig fornyelse av hjelpesidene - her får du en omvisning!   ||   Vi er på LinkedIn 🎉 »