English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Trivelig fornyelse av hjelpesidene - her får du en omvisning!

Publisert 21.10.2021 av Favo

Vi har pusset opp hjelpesidene våre. Nå har vi gjort det enda enklere og mer oversiktlig for deg å finne svar på det du trenger hjelp til. Se så trivelig det er blitt! Nedenfor finner du en liten guide som viser deg og minner deg om noe av alt det nyttige innholdet du finner på Infoskjermens hjelpesider.👇

Trivelig fornyelse av hjelpesidene - her får du en omvisning!

Få oversikten!

For at du raskt skal få oversikt og finne svar på det du lurer på, er hjelpesidene våre er inndelt i 5 hovedkategorier:

Nye hjelpesider

Gjør et søk! 🔎

Kanskje synes du et søk er enklere? Vi har selvsagt også en enkel og grei søkefunksjon øverst på hjelpesida. Skriv inn ett eller flere søkeord, og få opp relevante forslag til hjelpeartikler for søket ditt! 💫

Vi er her for deg!

Da håper vi du vil ha nytte og glede av hjelpesidene hvis det dukker opp ting du lurer på. Ta gjerne en kikk innom og se hvor trivelig det er blitt! 🎉 Og du - om du likevel ikke finner ut av det du søker hjelp til, svarer vi gjerne på spørsmålene dine! Kontakt oss på support@infoskjermen.no, så hører du fra oss! 😊Arkiv over alle blogginnlegg
« Overgang til støtte kun for HTTPS   ||   Ugoos - vår anbefaling til deg som har skjerm uten innebygd nettleser »