English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Infoskjermen Player-app for Windows

Publisert 07.10.2021 av Favo
Infoskjermen Player-app for Windows

Med et ønske om å gjøre det enda enklere for deg som bruker Windows for visning av Infoskjermen, har vi utviklet en egen Infoskjermen Player-app for Windows. Nå er den publisert og kan lastes ned fra Windows Store til enheten din 🥳

Fra skript til app

Infoskjermen har alltid kunnet vises på Windows og det var også her alt startet. Chrome nettleser i fullskjerm var alt man trengte. Slik har det vært i over 10 år. Underveis utviklet vi vårt eget skript for autostart og visning i fullskjerm, som mange fortsatt bruker i dag.

Nå erstatter Infoskjermen Player-appen for Windows skriptet, og vi takker skriptet for lang og tro tjeneste. 🏅 Skriptet, som har brukt den gamle og ikke lenger støttede nettleseren Internet Explorer, er ikke lenger oppdatert og tilgjengelig, og vi oppfordrer alle som bruker skriptet til å bytte til player-appen.

Vi digger å fortelle om player-appen, fordi vi vet at med denne vil det bli en langt bedre løsning og oppleves enda enklere for deg som bruker Windows for å vise Infoskjermen! 🙌

En stor fordel med player-appen er også at den kan settes i kiosk-modus. Kiosk-modus gjør at hver gang enheten restartes åpnes appen på en egen "dummy"-bruker. Dette gjør at enheter på offentlige og lett tilgjengelige steder er mye sikrere, siden det ikke er mulig å komme inn på hovedbrukeren eller andre apper. Du finner veiledning for å bruke kiosk-modus på våre hjelpesider, på samme side som veiledning for å innstallere appen.


Infoskjermen Player-appen for Windows kan lastes ned fra Windows Store

Kom i gang med Infoskjermen Player-appen

Guide for installasjon av Infoskjermen Player-app fra Windows Store finner du her. For deg som eventuelt ikke har tilgang til Windows Store, kan Infoskjermen Player-appen også sideloades. Guide for sideloading finner du her.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål. Vi er alltid klar for å hjelpe deg slik at du får mest mulig ut av å bruke Infoskjermen 😊Arkiv over alle blogginnlegg
« Hurra for vår nye kollega! 🎉   ||   Overgang til støtte kun for HTTPS »