English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Hurra for vår nye kollega! 🎉

Publisert 07.10.2021 av Favo

Hurra! Vi har fått enda en super medarbeider med oss på laget! 🎉 Denne gangen er det Alf Magne Kalleland vi har den store glede å få ønske velkommen på teamet! 🙌😊

Hurra for vår nye kollega! 🎉

Noe som folk har bruk for

Alf Magne er en erfaren utvikler, med mer enn tyve år bak seg i faget. Han forteller at det å få være med på å bygge programvare som folk har bruk for er noe som virkelig motiverer ham.

– Dessuten er det å jobbe med utvikling av et visuelt produkt noe jeg også trives veldig godt med, understreker han.

Og noe som alle får til å bruke

Hos oss i Infoskjermen skal Alf Magne ha hovedfokus på det vi kaller frontend. Det handler om å lage enkle og gode brukeropplevelser for deg som bruker av løsningen vår.

– Dette er liksom grunnmuren i alt vi gjør, forklarer Andreas, leder i Infoskjermens utviklergruppe. – Vi lager ikke først og fremst noe man kan få til alt mulig med. Vi brenner for å lage noe alle kan få til å bruke. Der vil Alf Magne ha mye å bidra med! sier han engasjert.

Videreutvikling og nye løsninger

Den nye medarbeideren vår får med andre ord en viktig rolle i å sørge for at du som bruker opplever Infoskjermen som en enkel og grei løsning til ditt bruk, også etterhvert som vi videreutvikler produktet vårt.

– Alf Magne er super å snakke med og blir en god makker å diskutere smått og stort med. Jeg liker tanken på å kunne drøfte oppgaver og nye løsninger med ham i tiden som kommer! sier Andreas. Alf Magne på sin side, uttrykker også positiv forventning over oppstarten hos oss:

– Jeg ser frem til både å bli kjent med nye kollegaer og til å være med på å gjøre Infoskjermen enda bedre, sier han.

Vi gleder oss! 🎉

Vi synes det er helt topp å få ta imot Alf Magne her hos oss denne uka. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med ham, og vet at han vil komplementere teamet vårt på en flott måte.💫Arkiv over alle blogginnlegg
« Infoskjermen til digitale oppslagstavler på biblioteket   ||   Infoskjermen Player-app for Windows »